top icon
Κόσμος

Νέα έκδοση για τη γκάμα μοντέλων της DS Automobiles

Η νέα έκδοση αφορά τα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7 και είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια και τις ιστορίες του Antoine de Saint Exupery.

Νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες τώρα για τα μοντέλα της DS Automobiles, με τον Antoine de Saint Exupery, μεγάλο ανθρωπιστή, συγγραφέα, αεροπόρο, επιστήμονα και καλλιτέχνη, να  δανείζει το όνομά του στη συλλογή 2024, με την γαλλική εταιρεία να τιμά τη μνήμη του στο πλαίσιο της 80ης επετείου από το θάνατό του.

DS 3_ADSEx_1833@W.Bonbon

Η συγκεκριμένη κολεξιόν είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις των μοντέλων, τις αμιγώς ηλεκτρικές, τις Plug-in υβριδικές, τις υβριδικές, αλλά και αυτές βενζίνης και diesel. Το βιβλίο παραγγελιών θα ανοίξει μέσα στο Ιούνιο.

Ακολουθώντας την παράδοση

Η DS Automobiles συνεχίζει την παράδοση να  παρουσιάζει τις νέες συλλογές της κάθε χρόνο, όπως συμβαίνει στον κόσμο της υψηλής μόδας. Αυτές οι μοναδικές προτάσεις αποτελούν ισχυρή έκφραση μιας αναγνωρισμένης τεχνογνωσίας που ενσαρκώνει τις αξίες της DS Automobiles.

2024_DS 3_ADSEx_2161@W.Bonbon

Η συλλογή 2024 είναι μια πλούσια συνεργασία με ένα σύμβολο της γαλλικής ιστορίας – έναν άνθρωπο που ήταν ταυτόχρονα ποιητής και ταξιδιώτης, συγγραφέας και ήρωας,  τον Antoine de Saint Exupery. Οι ιστορίες του ενέπνευσαν την ομάδα της DS Automobiles και έδωσαν το έναυσμα για τρία μοντέλα με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που συνδέονται με τέσσερα από τα έργα του: Ο Μικρός Πρίγκιπας, Ταχυδρομείο του Νότου, το Κάστρο και η Νυχτερινή Πτήση.

2024_DS 3_ADSEx_2763@W.Bonbon

Antoine de Saint Exupery: Πολύπλευρος ήρωας που έγινε θρύλος

Από τα νεανικά του χρόνια, ο Antoine de Saint Exupery ερωτεύτηκε τον ουρανό και τους αστερισμούς του. Αυτή η πρώιμη γοητεία για την αεροπορία, τον οδήγησε στις τάξεις της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, υποκινώντας έτσι το ανθισμένο πάθος του για τις πτήσεις.

2024_DS 4_ADSEx_1010@W.Bonbon

DS 4

Στη συνέχεια, ο Antoine de Saint Exupery επέκτεινε την καριέρα του ως πιλότος αεροπορικής εταιρείας για διάφορους αερομεταφορείς. Οι σόλο περιπλανήσεις του, με νυχτερινές πτήσεις στην αχανή έρημο Σαχάρα, αποτέλεσαν γόνιμη πηγή έμπνευσης για το λογοτεχνικό του έργο. Τα ταξίδια του στον αέρα τροφοδότησαν τη φαντασία του και οδήγησαν σε πολλές από τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες του, όπως το «Ταχυδρομείο του Νότου» και η «Νυχτερινή πτήση».

2024_DS 4_ADSEx_1495@W.Bonbon

Η φιλοσοφία του για τη ζωή,  πηγάζει από τις σελίδες του «Μικρού Πρίγκιπα», μια ιστορία που εξακολουθεί να έχει απήχηση μέχρι σήμερα στους αναγνώστες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, υπενθυμίζοντας έτσι τη σημασία της αγάπης, της φιλίας και του μεγαλείου του κόσμου γύρω μας. Ο Antoine de Saint Exupery παραμένει αναμφισβήτητα το αθάνατο σύμβολο της επιθυμίας της ανθρωπότητας να αγγίξει τα αστέρια.

Συλλογή Antoine de Saint Exupery: Τρία εμπνευσμένα μοντέλα

Η συλλογή Antoine de Saint Exupery, η οποία προσφέρεται στα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7, εισάγει μια αποκλειστική κοινή υπογραφή, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του καλλιτέχνη.  Κάθε μοντέλο διατίθεται με ένα νέο ειδικό χρώμα «Night Flight». Αυτό το περλέ χρώμα δημιουργεί λεπτές χρυσές αντανακλάσεις, όπως ο έναστρος ουρανός την αυγή.

DS Automobiles

DS 7

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αναβιώνει τη γλώσσα των αεροπόρων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα με ένα ζεστό και ανθεκτικό δέρμα Nappa Criollo Brown, το οποίο απεικονίζει μια μοναδική τεχνογνωσία επεξεργασίας του και τη χρήση πολυτελών υλικών που είναι αγαπητά στην DS Automobiles.

Τα δέρματα συνοδεύονται από μια ολοκαίνουργια τεχνική κεντήματος στο τελείωμα του ταμπλό για να θυμίζει το ίχνος ατμών ενός αεροσκάφους. Διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά ένθετα, καθώς και διακοσμητικά στα μαρσπιέ των θυρών, ολοκληρώνουν την υπογραφή της αποκλειστικής συλλογής Antoine de Saint Exupery.

2024_DS 3_ADSEx_1974_2@W.Bonbon

Αυτές οι πινακίδες περιλαμβάνουν αποσπάσματα και σχέδια, από τα εμπνευσμένα έργα, και την υπογραφή του Antoine de Saint Exupery. Το σκίτσο του παραπέμπει στην άτρακτο ενός αεροπλάνου. Ο έλικας στη μέση θυμίζει ένα αστέρι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για τους αεροπόρους και γενικότερα τους ταξιδιώτες.

Στα πλαίσια του εορτασμού του λανσαρίσματος της συγκεκριμένης Συλλογής, ένα πιστοποιητικό ονομασίας ενός αστεριού θα προσφερθεί στους 80 πρώτους πελάτες από την ευρωπαϊκή αγορά.

2024_DS 3_ADSEx_2008@W.Bonbon

DS 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 • DS3_ANT DE SAINT COL_4-open-2
 • DS 3_ADSEx_1833@W.Bonbon
 • 2024_DS 3_ADSEx_1974_2@W.Bonbon
 • 2024_DS 3_ADSEx_2008@W.Bonbon
 • 2024_DS 3_ADSEx_2161@W.Bonbon
 • 2024_DS 3_ADSEx_2763@W.Bonbon
 • 2024_DS 4_ADSEx_1010@W.Bonbon
 • 2024_DS 4_ADSEx_1351@W.Bonbon
 • 2024_DS 4_ADSEx_1495@W.Bonbon
 • 2024_DS 7_ADSEx_0141@W.Bonbon
 • DS3_ANT DE SAINT COL_1
 • DS3_ANT DE SAINT COL_2
 • DS3_ANT DE SAINT COL_3
 • DS3_ANT DE SAINT COL_3
 • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

  ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ