top icon
Επικαιρότητα

H εξέλιξη της νέας Mercedes E-Class (video)

Η γερμανική εταιρεία, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου, δίνει στη δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο που εστιάζει στην εξελικτική πορεία της νέας Ε-Class.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η εξέλιξη της νέας Mercedes E-Class, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Ιανουαρίου στη Διεθνή Έκθεση του Ντιτροιτ, διήρκησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, η Mercedes κατασκεύασε πάνω από 1.200 πρωτότυπα μοντέλα της, τα οποία διήνυσαν συνολικά 12.000.000 χλμ. σε τέσσερις ηπείρους της υφηλίου κάτω από τις πλέον «σκληρές» συνθήκες υπό την «καθοδήγηση» 1.200 μηχανικών.

Όπως μαθαίνουμε από το εν λόγω βίντεο, η γερμανική εταιρεία κατασκεύασε υλικά… καμουφλάζ για τα 1.200 πρωτότυπά της συνολικής επιφάνειας 3.500 τ.μ.

Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της νέας E-Class πραγματοποιήθηκαν πάνω από 10.000 φρεναρίσματα πανικού υπό τη… σκέπη του προγράμματος πιλοτικής οδήγησης της Mercedes, καθώς και 5.000 «αυτοματοποιημένες» αλλαγές λωρίδας, δοκιμάζοντας έτσι στο όριο τα… όρια των συγκεκριμένων συστημάτων._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ