top icon
Επικαιρότητα

H Hyundai στη Γενεύη

Η Hyundai στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης της Γενεύης θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα παραγωγής, μια ενδιαφέρουσα σχεδιαστική μελέτη καθώς και ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συμβατότητας των οχημάτων της εταιρείας.
 
Σε σχέση με τα μοντέλα παραγωγής, θα παρουσιασθεί το νέο Sonata, ο βασικός εκπρόσωπος της Hyundai στην κατηγορία των μεσαίων οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έκτη γενιά του Sonata γίνεται ακόμα περισσότερο ευρωπαϊκή, τόσο στις επιδόσεις όσο και στο σχεδιασμό της.
 
Η νέα οικολογική σχεδιαστική μελέτη της εταιρείας καταδεικνύει με ποιο τρόπο οι υπάρχουσες τεχνολογίες μπορούν να επιτύχουν μια σημαντική (έως και 29%) μείωση των εκπομπών ρύπων CO2, χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στην τιμή, τις επιδόσεις ή την οδηγική απόλαυση. Είναι ένα «κοντά στην παραγωγή» πρωτότυπο μοντέλο, μια ρεαλιστική και επιτεύξιμη πρόοδος στις μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 και την κατανάλωση καυσίμου.
 
Οι οικολογικές μελέτες έχουν παίξει επίσης έναν σημαντικό ρόλο στη νέα σχεδιαστική μελέτη της εταιρείας. Με την κωδική ονομασία HED-5, η Hyundai έχει δημιουργήσει ένα 6θέσιο πολυμορφικό. Η επιλογή υλικών και τεχνικών κατασκευής πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με συνεργάτες όπως οι εταιρείες Recaro, Bayer και LG.
 
Επιπλέον, η Hyundai θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των μοντέλων της για το 2008 συμπεριλαμβανομένων των  i10, i30, i30cw, Santa Fe, Tucson, Grandeur, Coupe, Getz καθώς και το Matrix, όπου ο ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός του συμπληρώνεται από μια πλήρη σειρά νέων χρωμάτων, ενώ το εσωτερικό του έχει προσαρμοσθεί για να εναρμονιστεί με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας Hyundai.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ