top icon
Επικαιρότητα

Hamilton: Χαρούμενος για τη μάχη του με τον Vettel

Ο Lewis Hamilton δείχνει να ευχαριστιέται τη μάχη που έχει με τον Sebastian Vettel για το φετινό πρωτάθλημα.

Οι φετινοί διεκδικητές για τον τίτλο έχουν χαρίσει μία αρκετά ξεχωριστή αντιπαλότητα μετά από μία τριετία με την απόλυτη κυριαρχία μίας ομάδας. Κι αυτό φαίνεται να χαροποιεί ιδιαίτερα τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Lewis Hamilton.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Πρόκειται σίγουρα για μια από τις αγαπημένες μου μάχες, αν όχι η αγαπημένη μουΒρίσκομαι σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι, οπότε το 2017 είναι κατά πολύ καλύτερο.

«Είναι καλό να υπάρχει μάχη. Η μάχη με μια αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλύτερη και την απολαμβάνω περισσότερο επειδή δεν υπάρχουν εσωτερικές εντάσεις στην ομάδα μας. Στον τελευταίο αγώνα όπου νίκησε ο Valtteri δεν υπήρχε κάποια ζήλια απέναντί του.

«Μπορούσα να αισθανθώ πως ήταν θυμωμένος. Οδήγησε έναν φανταστικό αγώνα αλλά κατανοώ το πως αισθάνεται. Δεν θα είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι με την 2η θέση. Θα ανησυχούσα εάν ήταν γιατί δεν είναι αυτό για το οποίο υπάρχουμε».

Όσον αφορά το αν οι σχέσεις του με τον Vettel θα επηρεαστούν από την αντιπαλότητά τους στην πίστα, ο ίδιος σχολίασε:

«Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να πει κανείς. Μόλις είχαμε μια κοντινή μάχη και εάν τα πράγματα είχαν άλλη τροπή τότε θα ήταν διαφορετικά. Ξέρουμε πως είναι το να αγωνίζεσαι. Εάν με είχε χτυπήσει στην στροφή 1 και τερμάτιζε ενώ εγώ εγκατέλειπα, δεν θα έλεγα 'Πολύ καλή δουλειά Sebastian!'.

«Ήταν επιθετικός αλλά κατάφερα να παραμείνω ευτυχώς στη μάχη και τελικά να αποφύγω την σύγκρουση. Θα έχουμε σκληρή μάχη και μου αρέσει πολύ αυτή η πρόκληση.

«Ήταν άξιος σεβασμού και αυτό παρέμεινε και από τις δυο πλευρές μέχρι το τέλος»._Δ.Μ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ