top icon
Επικαιρότητα

Honda S2000 Ultimate Edition: το κύκνειο άσμα

Οι απανταχού φανατικοί του Honda S2000 θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία να το αποκτήσουν, καθώς φέτος θα σταματήσει η παραγωγή του.

Οι απανταχού φανατικοί του Honda S2000 θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία να το αποκτήσουν. Από το Μάρτιο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις της τελευταίας έκδοσης «Ultimate Edition», τιμώντας τη δυναμική πορεία του συγκεκριμένου μοντέλου.
 
Η Ultimate Edition θα είναι διαθέσιμη σε λευκό «Grand Prix» με τις αλουμινένιες ζάντες σε χρώμα γραφίτη, ενώ στο αμάξωμα θα υπάρχει το λογότυπο S2000 σε μαύρο χρώμα. Στο εσωτερικό θα κυριαρχεί το κόκκινο στη δερμάτινη επένδυση που θα ταιριάζει με την κόκκινη ραφή στο λεβιέ των ταχυτήτων, ενώ θα υπάρχει και ειδική πινακίδα με τον αριθμό παραγωγής της περιορισμένης έκδοσης του αυτοκινήτου.
 
Μηχανικά δεν θα υπάρχει καμία διαφοροποίηση από το σημερινό μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιεί το 2λιτρο κινητήρα με τους 237 ίππους.
 
Η παραγωγή του S2000 θα τερματιστεί τον Ιούνιο, γεγονός που θα σηματοδοτήσει και τον επανασχεδιασμό της πολιτικής της εταιρίας σύμφωνα με τις προτροπές του Προέδρου της Takeo Fukui. Η Honda προβλέπεται να επικεντρωθεί σε προτάσεις που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και οι οποίες θα περιλαμβάνουν τεχνολογικές λύσεις με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης. Έτσι, μαζί με το νέο S2000, ακυρώνονται τα προγράμματα του NSX, αρκετά από τα μοντέλα Acura, το κάμπριο CR-Z και ο νέος V8 κινητήρας.
 
Η πρώτη παρουσίαση του S2000 θα γίνει στις 3 Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ