top icon
Επικαιρότητα

Η Abarth δίπλα στη Movistar Yamaha MotoGP

Η Abarth θα είναι επίσημος υποστηρικτής και επίσημος χορηγός αυτοκινήτου για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha που παίρνει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP FIM.

 

Η Abarth θα είναι επίσημος υποστηρικτής και επίσημος χορηγός αυτοκινήτου για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha που παίρνει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP FIM. Η διετής συμφωνία φέρνει το λογότυπο του σκορπιού στο εμπρός μέρος των επισήμων μηχανών YZR-M1, με αναβάτες το θρυλικό Valentino Rossi και τον πολλάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της διετούς συνεργασίας ανακοινώθηκε στη Μαδρίτη, στην έδρα του γκρουπ Telefónica, όπου αποκαλύφθηκε η νέα εμφάνιση των YZR-M1 που θα χρησιμοποιήσουν οι Valentino Rossi και Jorge Lorenzo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2015.

Το λογότυπο του σκορπιού, συνώνυμο με τους αγώνες και σύμβολο μιας κληρονομιάς με νίκες, τοποθετείται στο ρύγχος των δύο M1. Σφραγίζοντας τη συνεργασία, το λογότυπο της Abarth θα είναι επίσης εμφανές στο φόντο σε όλες τις συνεντεύξεις και επικοινωνιακές δραστηριότητες της ομάδας, όπως και στο βασικό εξοπλισμό της. Η Abarth θα προμηθεύσει επίσης σε όλο τον κόσμο τη Movistar Yamaha MotoGP με έναν αριθμό αυτοκινήτων από την FCA Ιταλίας. Η επίθεση για την κατάκτηση του τίτλου θα ξεκινήσει στο Κατάρ στις 29 Μαρτίου και θα οδηγήσει στη στέψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη Βαλένθια στις 8 Νοεμβρίου.

Με ένα ρεκόρ 6 Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων από το 2004, η Movistar Yamaha MotoGP είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες στον κόσμο. Αντίστοιχα, η Abarth έχει καθιερωθεί ως η μάρκα αυτοκινήτων που μετέφερε την αίσθηση που υπάρχει στις αγωνιστικές πίστες και μοιράστηκε τις αγωνιστικές αξίες και την επιθυμία για διάκριση που αποτελούν μέρος του DNA του σκορπιού και των σταρ των δύο τροχών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ