top icon
Επικαιρότητα

Η αναβίωση της Lagonda

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, Dr. Ulrich Bez, ανακοίνωσε την πρόθεση της εταιρίας να επαναφέρει στο προσκήνιο τη Lagonda.

Τα οικονομικά της Aston Martin φαίνεται ότι πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μετά από αρκετά «πέτρινα χρόνια», ο έλεγχος της εταιρίας από τη Ford φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς και, αυτόνομη πλέον, η βρετανική φίρμα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.
 
Σύντομα η γκάμα των μοντέλων της θα ενισχυθεί από την τετράθυρη Rapide, καθώς και από το one-77, ένα νέο supercar που βρίσκεται τα σκαριά. Οι βλέψεις των ιθυνόντων ωστόσο δεν περιορίζονται εδώ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Dr. Ulrich Bez, ανακοίνωσε την πρόθεση της εταιρίας να επαναφέρει στο προσκήνιο τη Lagonda, μία φίρμα συνυφασμένη με την Aston Martin.
 
Μέσω αυτής θα μπορέσει να επεκτείνει τις βλέψεις της σε περισσότερες από 100 αγορές, έναντι 32 που καλύπτει σήμερα, κατασκευάζοντας μοντέλα ποιοτικά, πλην όμως πιο προσιτά στο κοινό. Το 2009 η Lagonda συμπληρώνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και η Aston Martin φιλοδοξεί να παρουσιάσει, τιμής ένεκεν, το πρώτο πρωτότυπο της νέας εποχής. Απώτερος σκοπός είναι το 2012 να ξεκινήσει την παραγωγή του πρώτου μοντέλου, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ