top icon
Επικαιρότητα

Η Coral εγκαινιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου καυσίμων στην Ελλάδα

Η Coral AE προχώρησε στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου της ποιότητας και της ποσότητας των καυσίμων της.

Η Coral AE προχώρησε στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου της ποιότητας και της ποσότητας των καυσίμων της. Το νέο σύστημα βασίζεται σε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, επιτρέποντας τη συνεχή online παρακολούθηση του συνόλου της εφοδιαστικής αλυσίδας, από τις εγκαταστάσεις μέχρι και τα πρατήρια.

Πιο συγκεκριμένα, τo νέο ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου περιλαμβάνει:

Για τις Εγκαταστάσεις της Coral

Σύστημα εισροών-εκροών

Ελέγχους φορτώσεων και συμπληρωματικούς ελέγχους στην εγκατάσταση

Ελέγχους από το χημείο

Ιχνηθέτη στα διαφοροποιημένα καύσιμα

Για τις Μεταφορές

Ηλεκτρονική Σφράγιση και παρακολούθηση

Τοποθέτηση και παρακολούθηση GPS

Για τα Πρατήρια

Πλήρες σύστημα εισροών-εκροών

Κάμερες ασφαλείας στα πρατήρια

Κινητές μονάδες ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου

Όλα τα συστήματα έχουν βασιστεί σε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που δίνουν τη δυνατότητα συνεχούς και απομακρυσμένης παρακολούθησης από αρμόδια στελέχη της εταιρείας μέσω κεντρικών monitor, laptop και tablet. Η συνολική επένδυση για την εγκατάσταση και τη χρήση του ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, με το ετήσιο λειτουργικό του κόστος να ανέρχεται περίπου στις 800 χιλιάδες ευρώ. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, η Coral θα δαπανήσει ακόμα 2 εκατομμύρια ευρώ για την περαιτέρω επέκτασή του. Η υλοποίηση του νέου συστήματος στοχεύει στην πλήρη διασφάλιση όλων των πελατών της Coral, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά, καθώς και στην παροχή ενός ασφαλούς και επαγγελματικά άρτιου πλαισίου εργασίας για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της. Ταυτόχρονα, καλύπτει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στην αγορά των καυσίμων, προσφέροντας σιγουριά στην πολιτεία και την κοινωνία ότι η εταιρεία εκτελεί τις δραστηριότητές της με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο.

Η Coral AE αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas ΑΕ, όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς ΑΕ. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών. Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν την χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ