top icon
Επικαιρότητα

Η Hyundai χορηγός της Aτλέτικο Μαδρίτης

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε πολυετή χορηγική συνεργασία με το Club Atlético de Madrid από την επόμενη σεζόν. Ως παγκόσμιος συνεργάτης αυτοκινήτου, το λογότυπό της θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας του Club Atlético de Madrid μέχρι το 2021.

Είναι η πρώτη φορά που η Hyundai δημιουργεί μια τέτοια συνεργασία στην ισπανική αγορά ποδοσφαίρου και η δεύτερη νέα συμφωνία που καθιερώνει την παρουσία της Hyundai, μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τη συνεργασία της με την Chelsea FC της αγγλικής Premier League. Με τη χορηγική αυτή συνεργασία, η παρουσία της Hyundai δεν θα είναι μόνο ορατή στη φανέλα της ομάδας, αλλά και μέσω ενός στόλου αυτοκινήτων Hyundai που παρέχεται στον σύλλογο, διαφημιστικών μηνυμάτων στα matrix του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες καθώς και διαφόρων άλλων ψηφιακών μέσων. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την Atlético για να δημιουργήσει μια σειρά από συναρπαστικές δράσεις και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους του συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Club Atlético de Madrid
Η Atlético de Madrid ιδρύθηκε το 1903 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ισπανικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για τα επιτεύγματά του, το fanbase και την ανταγωνιστικότητά του. Ο σύλλογος έχει κερδίσει 10 πρωταθλήματα, 10 τίτλους Copa del Rey, 1 Intercontinental Cup, 2 Ευρωπαϊκά Super Cups και 2 στην Ισπανία, 3 τίτλους τοu UEFA Europa League και 1 European Cup Winners’ Cup . Επί του παρόντος, ο σύλλογος απολαμβάνει μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους του, έχοντας επιτύχει σημαντικούς στόχους τα τελευταία χρόνια, όπως το Europa League αυτή τη σεζόν, έχοντας φτάσει σε δύο τελικούς του UEFA Champions League το 2014 και το 2016. Αυτά τα επιτεύγματα έχουν τοποθετήσει την ομάδα στη 2η θέση στις τρέχουσες βαθμολογίες της UEFA.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ