top icon
Επικαιρότητα

Η Hyundai «ηλεκτρίζει» με διπλή νίκη στα Auto Express New Car Awards του 2018

Διπλή νίκη για τη Hyundai στα Auto Express New Car Awards του 2018, όπου το νέο Kona Electric διακρίθηκε ως το πιο οικονομικό Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς και αντίστοιχα το Ioniq ως το πιο οικονομικό Υβριδικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς.

Το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona Electric ανταγωνίσθηκε τα Nissan Leaf και Volkswagen e-Golf και βραβεύθηκε από τους κριτές για τη μεγάλη αυτονομία των 480 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση καθώς και για την προσιτή του τιμή.

Ο Steve Fowler, αρχισυντάκτης της Auto Express, δήλωσε: «Το να λανσάρεις ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV σημαίνει ότι η Hyundai έχει εισέλθει σε δύο από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της αγοράς. Το Kona Electric, σε αντίθεση με αρκετούς από τους ανταγωνιστές του, διαθέτει αυτονομία 480 χιλιομέτρων, ώστε να μπορεί να κινηθεί περισσότερο με μία μόνο φόρτιση. Με την προσθήκη μιας προσιτής τιμής αποδεικνύεται ότι τα mainstream ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν πλέον μια βιώσιμη επιλογή. Το Kona Electric αποτελεί ένα εξαιρετικό πακέτο, γι ‘αυτό και κατέκτησε το βραβείο του πιο οικονομικού Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018».

Το Ioniq, αντίστοιχα, ξεπέρασε υβριδικά οχήματα, όπως το Toyota Prius, στην κατηγορία «Οικονομικό Υβριδικό», εντυπωσιάζοντας με την αποτελεσματικότητα, την άνεση και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του. «Ο χρόνος μας στον πραγματικό κόσμο με ένα Hyundai Ioniq PHEV αποκάλυψε ότι είναι ένα πολύ αποδοτικό αυτοκίνητο με κατανάλωση κατά μέσο όρο πάνω από 80 mpg. Οι εκπομπές ρύπων CO2 26g / km, ενισχύουν τα πράσινα διαπιστευτήρια του Ioniq PHEV, που σαφώς αποτελεί ένα ευρύχωρο, άνετο και πολύ καλά εξοπλισμένο hatchback κατακτώντας επ’ άξια το βραβείο του πιο οικονομικού Υβριδικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018».

Ο Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Τα δύο αυτά βραβεία Auto Express για το νέο Kona Electric και το Ioniq αποδεικνύουν ότι η στρατηγική μας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης έχει αρχίσει να αποδίδει. Η Hyundai καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών εναλλακτικής κίνησης αυτοκινήτων, παρέχοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες τους. Μελλοντικά μέχρι το 2025 αναμένουμε σε παγκόσμιο επίπεδο 18 ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Ενώ ορισμένοι κατασκευαστές κατασκευάζουν πρότυπα ηλεκτρικών οχημάτων, η Hyundai κατακτά βραβεία για πραγματικά μοντέλα παραγωγής».

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ