top icon
Επικαιρότητα

Η Nissan δεν εγκαταλείπει το Ζ

Οι Ιάπωνες δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την σπορ οικογένεια Ζ παρά το γεγονός ότι τα μοντέλα της εντάσσονται σε μια κατηγορία με μειούμενη ανά τον κόσμο δημοτικότητα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν σαφείς και επίσημες ενδείξεις για το πότε θα δούμε στην αγορά τον αντικαταστάτη του Nissan 370Ζ, ενός μοντέλου που με μικρές αλλαγές βρίσκεται ήδη στην αγορά από το 2009, εντούτοις οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας δηλώνουν πως δεν πρόκειται να γυρίσουν την πλάτη στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων. Πολλώ δε μάλλον, στην οικογένεια μοντέλων Ζ. Μιλώντας σε εκπροσώπους του αυτοκινητικού χώρου, ο επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων της Nissan, Phillipe Klein, δήλωσε επ’ αυτού:

«Εργαζόμαστε ήδη πάνω στον αντικαταστάτη του Ζ. Όμως, δεν έχω ακόμα κάτι να σας πω».

Ο Klein παραδέχτηκε, ωστόσο, πως o δρόμος που πρέπει να διαβεί η Nissan σε σχέση με το μοντέλο της επόμενης γενιάς μόνο ρόδινος δεν είναι.

«Η αγορά του Ζ είναι πολύ δύσκολη. Μικραίνει σε όλο τον κόσμο. Όμως, πιστεύουμε πως σε αυτή υπάρχει χώρος για το Ζ και εμείς θέλουμε να το κρατήσουμε ζωντανό».

Σχολιάζοντας τη γενικότερη θέση της Nissan σε σχέση με το μέλλον των σπορ αυτοκινήτων της, ο Phillipe Klein, είπε τα εξής:

«Πως θα είναι ένα εντελώς νέο σπορ μοντέλο που θα κρατά άσβηστο το πάθος; Το μελετάμε πολύ σοβαρά. Δηλαδή, πώς να κρατήσουμε ζωντανό το Ζ, να το φρεσκάρουμε και να δούμε πως θα είναι η επόμενη γενιά του»._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ