top icon
Επικαιρότητα

Η Team Fordzilla σε ζωντανή μετάδοση στο TFZ:TV Twitch Show

Η Team Fordzilla ξεκινά το TFZ:TV, ένα μηνιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται ζωντανά στην πλατφόρμα Twitch απευθυνόμενο στην κοινότητα των gamers.

Η Team Fordzilla συνεχίζει να αφήνει το μοναδικό της αποτύπωμα στον κόσμο των esports με την τελευταία της ανακοίνωση σχετικά με ένα μηνιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται ζωντανά στην πλατφόρμα Twitch.

Στη ζωντανή εκπομπή, με την ονομασία TFZ:TV, οικοδεσπότης θα είναι ο Γερμανός αρχηγός της Team Fordzilla, Angelo Bülow, ενώ η μετάδοση θα γίνεται κάθε μήνα, Παρασκευή βράδυ. Ο Angelo Bülow θα πλαισιώνεται τακτικά από άλλους αρχηγούς ομάδων από τη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από τις ενημερώσεις για το sim-racing από όλη την Ευρώπη, το TFZ:TV θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με σημαντικά πρόσωπα της gaming κοινότητας, πληροφορίες, συμβουλές και κριτικές παιχνιδιών και εξοπλισμού, και μερικά κομμάτια που θα ακολουθούν την Team Fordzilla στις περιπέτειές της με τη Ford. Για παράδειγμα, στο πρώτο επεισόδιο η Ισπανική ομάδα ταξιδεύει στα Πυρηναία για να δοκιμάσει το νέο Kuga, την πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E και το μοναδικό στο είδος του Ranger Raptor.

Το TFZ:TV θα επιτρέπει επίσης τη διάδραση με τους φίλους του σπορ κατά τη διάρκεια της εκπομπής καθώς στόχος είναι να προσφέρει μία απολαυστική, ενημερωτική και γενναία δόση ψυχαγωγίας σε μερικούς από τους 22,7 εκατομμύρια περίπου καθημερινούς, ενεργούς θεατές που έχει η πλατφόρμα Twitch σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο επεισόδιο του TFZ:TV θα προβληθεί ζωντανά αυτή την Παρασκευή, 2 Απριλίου στις  20.00 CET και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ: www.twitch.tv/teamfordzilla.

Γνωρίστε τους οικοδεσπότες

Ο Γερμανός αρχηγός της Team Fordzilla, Angelo θα είναι ο οικοδεσπότης της εκπομπής και θα πλαισιώνεται τακτικά από άλλους αρχηγούς ομάδων από τη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, συνθέτοντας μία απολαυστική ομάδα:

  • Angelo (Γερμανία) – έμπειρος streamer με παρουσία σε αρκετά βίντεο της Team Fordzilla, ο Angelo έχει σχεδόν 25 χρόνια εμπειρία στο gaming, και επομένως γνωρίζει σχεδόν τα πάντα γι’ αυτό.
  • Donald (Γαλλία) – εκτός από ειδικός του gaming, ο Donald ήταν επίσης ο πρώτος ιδιοκτήτης ενός Ford Focus RS στη Γαλλία το 2002. Επιπλέον, ήταν παραγωγός και οικοδεσπότης ενός από τα πρώτα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ευρώπη για simracing.
  • Sara (Ιταλία) – ενθουσιώδης αρχηγός της Team Fordzilla με πλούσια εμπειρία σε διάφορα είδη του gaming. Το 2019-2020 ήταν συνπαρουσιάστρια σε μία ιταλική τηλεοπτική εκπομπή για esports με την ονομασία ‘House of Esports’ και έχει τακτική παρουσία στο δικό της κανάλι στο Twitch.
  • Jose (Ισπανία) – Ο Jose παρακολουθεί τις κατηγορίες Pro και Elite, αναζητώντας νέα ταλέντα και βοηθώντας τα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Όταν δεν ασχολείται με το gaming, προγραμματίζει τα επόμενα ταξίδια.
  • Theo (Μ. Βρετανία) – εξοικειωμένος με τη μικρή οθόνη, ο Theo αγαπά τα racing games και τα γρήγορα αυτοκίνητα που δίνουν δυναμικό παρών στο δικό του κανάλι βίντεο Blackpanthaa, το οποίο έχει πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές.

Η Team Fordzilla

Η Team Fordzilla που πρωτοεμφανίστηκε στην έκθεση gamescom το 2019 δημιούργησε ομάδες οδηγών σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο, με επιλεγμένους αρχηγούς για κάθε ομάδα. Εκτός από τη συμμετοχή της σε τοπικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα sim-racing, η Team Fordzilla οργάνωσε επίσης το δικό της διαγωνισμό Fordzilla Cup το 2020.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο Team Fordzilla P1 αποκαλύφθηκε στην έκθεση gamescom 2020 και ήταν το πρώτο εικονικό, αγωνιστικό όχημα που προήλθε από τη συνεργασία μεταξύ των gamers και της ομάδας σχεδίασης ενός κατασκευαστή αυτοκινήτων. Και σα να μην έφτανε αυτό, η ομάδα αποκάλυψε ένα κανονικών διαστάσεων, πραγματικό αγωνιστικό μοντέλο μόλις τρεις μήνες αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ