top icon
Επικαιρότητα

Ιδού το νέο Seat 20V20 Concept

Πρόκειται για το νέο crossover της ισπανικής εταιρείας που στη Γενεύη αποκαλύπτεται υπό τη μορφή πρωτοτύπου.

Πρόκειται για το νέο crossover της ισπανικής εταιρείας που στη Γενεύη αποκαλύπτεται υπό τη μορφή πρωτοτύπου.

Το αναμένουμε εδώ καιρό, έστω κι αν προς το παρόν πρόκειται για μια πρωτότυπη πρόταση από το στρατόπεδο της Seat. H ονομασία «20V20» αντιστοιχεί στα ισπανικά στις λέξεις «Vision Viente Viente», που σημαίνει «Όραση 20:20», ενώ σε ότι αφορά στον χαρακτήρα του, οι Ισπανοί δηλώνουν πως πρόκειται για ένα 4θυρο σπορ κουπέ μοντέλο που συνδυάζει στοιχεία από τα SUV και στείσον βάγκον μοντέλα. Λίγο από όλα, δηλαδή! Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο 20V20 θα πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής της Seat κάποια στιγμή μέσα στο 2016 αποτελώντας συνάμα τον βασικό εκφραστή της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.

Από πλευράς διαστάσεων, η εταιρεία ανακοινώνει πως το 20V20 έχει μήκος 4,66 μ., 43 εκ. περισσότερα σε σχέση με το πολύ πιο συμβατικό Leon. Από εκεί και πέρα, το μεταξόνιο ανέρχεται στα 2,79 μ., ενώ η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος φτάνει τα 228 χλστ. «πατώντας» σε τροχούς 20 ιντσών. Σε ότι αφορά στους διαθέσιμους χώρους, η Seat υπόσχεται μία ιδιαίτερα ευρύχωρη καμπίνα για πέντε ενήλικους, με τον χώρο φόρτωση να φτάνει τα 600 λίτρα.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες του, το πλούσιο, αν μη τι άλλο, portfolio του γερμανικού Ομίλου υπόσχεται προτάσεις για όλες τις απαιτήσεις και όλα τα… γούστα, συμπεριλαμβανομένης και μιας «άγριας» έκδοσης με την ονομασία Cupra, ασφαλώς. Η παραγωγή του νέου αυτού crossover της Seat δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί… εντός έδρας, στις εγκαταστάσεις της στο Martorell, δηλαδή, καθώς εκεί ήδη κατασκευάζεται, για λογαριασμό της Audi, το Q3. Κατά πάσα πιθανότητα, ο χώρος… γέννησης του εν λόγω μοντέλου θα είναι η Τσεχία, εκεί δηλαδή που θα δούμε να «βγαίνει» και η αντίστοιχη σε προσανατολισμο πρόταση με τα σήματα της Skoda._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ