top icon
Επικαιρότητα

JX Nippon Oil & Energy: Πανευρωπαϊκό συνέδριο στην Ελλάδα

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίων και ενέργειας στο κόσμο δείχνει την μεγάλη εμπιστοσύνη της στη χώρα μας, πραγματοποιώντας εδώ το πανευρωπαϊκό συνέδριό της.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίων και ενέργειας στο κόσμο δείχνει την μεγάλη εμπιστοσύνη της στη χώρα μας, πραγματοποιώντας εδώ (21-23 Μαρτίου) το πανευρωπαϊκό συνέδριό της. 
 
Η JX Nippon Oil & Energy το 2009 πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα, αποφασίζοντας να λανσάρει τα λιπαντικά ENEOS στην Ελλάδα, αναθέτοντας στην ENPO HELLAS την αποκλειστική διανομή τους.Τα λιπαντικά ENEOS είναι τα Nο 1 λιπαντικά στην Ιαπωνία, αναγνωρισμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας από τους διανομείς αυτοκινήτων, μηχανικούς και ιδιοκτήτες στόλων, σε περισσότερες από 15 χώρες στην Ευρωπαϊκή αγορά, περιλαμβανόμενης και της Ελλάδας.
 
Επί σειρά ετών η JX NΙPPON OIL & ENERGY λανσάρει τα Ιαπωνικής τεχνολογίας λιπαντικά ENEOS για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, λεωφορεία, σκάφη αναψυχής, εξωλέμβιες, μηχανήματα οδοποιίας κλπ. Είναι επίσης αναγνωρισμένη στο χώρο της Ναυτιλίας σαν ένας από τους ποιοτικότερους προμηθευτές λιπαντικών, με υψηλού επιπέδου προϊοντα και εγκρίσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων ναυτιλίας.
 
Η συνεργασία της JX NIPPON OIL & ENERGY με κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η Toyota, Lexus, Honda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Daimler, Suzuki, GM και Hyundai, πιστοποιεί την τεχνολογία των λιπαντικών ΕΝΕΟS, με τις τελευταίου τύπου εγκρίσεις.
 
Η JX NIPPON OIL & ENERGY συνεργάστηκε και με την HONDA F1 team και ανέπτυξε υψηλής τεχνολογίας λιπαντικά κινητήρων και κιβωτίων για τη Formula 1. Πρόσφατα δέ, συνεργάζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών MOTO GP με την YAMAHA FACTORY RACING TEAM.
 
Η JX NIPPON OIL & ENERGY θεωρεί την Ελλάδα σαν μια από τις σημαντικότερες αγορές προσφέροντάς της μια ανταγωνιστική γκάμμα προϊόντων και στον χωρο της ναυτιλίας. Προμηθεύει με hi-tech λιπαντικά τους έλληνες εφοπλιστές στα λιμάνια της Ιαπωνίας, Κορέας και Μέσης Ανατολής με πλάνο πολύ σύντομα να γίνει παγκόσμιος προμηθευτής.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ