top icon
Επικαιρότητα

Kia Soul

H Kia αποκάλυψε φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Soul, καθώς και στοιχεία για τους κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται.

Μία ακόμα σημαντική παρουσία στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, τον προσεχή Οκτώβριο, είναι αυτή του Kia Soul. Με στόχο τη διατήρηση του ενδιαφέροντος σε υψηλά επίπεδα, η κορεατική εταιρία αποφάσισε να δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στοιχεία και φωτογραφίες του νέου της μοντέλου στον τύπο. Αυτή τη φορά, πέρα από μερικές εξωτερικές εικόνες, αποκάλυψε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και στοιχεία για τα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα εξοπλίζεται.
 
Η βασική έκδοση του Soul θα εξοπλίζεται με ένα κινητήρα 1,6 λίτρων, απόδοσης 126 ίππων και ροπής 156 Nm. Η ισχυρότερη εκδοχή κρύβει κάτω από το καπό ένα δίλιτρο σύνολο, ισχύος 142 ίππων και ροπής 186 Nm. Η συγκεκριμένη, μάλιστα, θα συνδυάζεται εναλλακτικά και με αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων, αντί του πεντατάχυτου μηχανικού. Στη γκάμα των κινητήρων υπάρχει επίσης ένα τούρμπο ντίζελ σύνολο, το οποίο, ανάλογα με την αγορά, θα αποδίδει 115 ή 126 ίππους.
 
Το μήκος του αυτοκινήτου είναι μόλις 4,105 μέτρα, ενώ το μεταξόνιό του ανέρχεται στα 2,550 μέτρα. Η Kia περιγράφει το νέο της μοντέλο ως urban crossover, κάτι που, στην πράξη, μεταφράζεται σε ένα υπερυψωμένο όχημα, με εμφάνιση SUV και διαστάσεις supermini. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα γίνεται στην Κορέα, ενώ η διάθεσή του στην ελληνική αγορά αναμένεται να ξεκινήσει πριν από τα τέλη του έτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ