top icon
Επικαιρότητα

Kosmocar-Audi: Τιμητική εκδήλωση αναγνώρισής της ως μεγάλου χορηγού της ελληνικής προεδρίας

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εξέφρασε την ικανοποίησή της προς τους επιχειρηματικούς ομίλους, στους οποίους συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός η Κosmocar-Audi.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της ελληνικής κυβέρνησης προς τους επιχειρηματικούς ομίλους, στους οποίους συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός η ΚosmocarAudi, για την ουσιαστική υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του θεσμού των χορηγιών.

Απευθυνόμενος δε στους εκπροσώπους των εταιρικών ομίλων που υποστηρίζουν χορηγικά την εθνική προσπάθεια της Ελλάδας στο πλαίσιο της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. σημείωσε ότι «έχουμε καλύψει με τον ευπρεπέστερο τρόπο σημαντικότατες ανάγκες και θέλω να σας ευχαριστήσω και να υπογραμμίσω ότι οι επιχειρήσεις, οι όμιλοι που εκπροσωπείτε νιώθουν την ικανοποίηση ότι βοηθούν σε κάτι απτό, άμεσο, συγκεκριμένο που αποδίδει αποτελέσματα για την εικόνα, την αξιοπιστία της χώρας και αυτό σημαίνει πολλά και για τη στάση που διαμορφώνουν έναντι της Ελλάδας, όχι μόνον οι θεσμικοί εταίροι αλλά και ο διεθνής ιδιωτικός τομέας».

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας για να έχουμε μια επιτυχημένη ελληνική προεδρία», επισήμανε ο κ. Στήβεν Σίρτης, Γενικός Διευθυντής Kosmocar, της εταιρείας-μεγάλου χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στον τομέα των μετακινήσεων.

Στις τρεις εβδομάδες που συμπληρώθηκαν από την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε από την Ελλάδα, η ελληνική εταιρεία ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις οι οποίες διαμορφώθηκαν από τις μετακινήσεις των ευρωπαίων ηγετών και των μελών του Κολεγίου των Επιτρόπων στις συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο και στελέχη της κυβέρνησης. Καθοριστικό ρόλο έχουν τα 45 συμβατικά αυτοκίνητα Audi A8 και Α6 τριών όγκων (τύπου λιμουζίνας) και οι θωρακισμένες εκδόσεις των μοντέλων καθώς και ο υποστηρικτικός στόλος 24 οχημάτων Audi ανάμεσα στα οποία τα μοντέλα Audi A1, Audi A3 Sportback, Audi A4 και Α5 που παραχωρήθηκαν από την Kosmocar Α.Ε.- Audi στο υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ