top icon
Κόσμος

13.500 ευρώ ετήσιο μπόνους για τους εργαζομένους ιταλικής εταιρείας

Μετά τις πωλήσεις ρεκόρ του 2022, η ιταλική εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει το καθιερωμένο ετήσιο μπόνους προς τους εργαζομένους της στα 13.500 ευρώ.

Τι είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα από το να έχεις στην κατοχή σου μια Ferrari; Μα, φυσικά, το να εργάζεσαι σε αυτή.

Μετά από μια χρονιά ρεκόρ όσον αφορά τις πωλήσεις, ο Ιταλός κατασκευαστής εξωτικών αυτοκινήτων μοιράζεται ένα μέρος των κερδών του παρέχοντας ένα «παχύ» μπόνους σε περίπου 5.000 υπαλλήλους της.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ferrari, Benedetto Vigna, οι εργαζόμενοι του cavallino rampante θα λάβουν εφάπαξ αμοιβή υπό τη μορφή μπόνους ύψους έως και 13.500 ευρώ. Ή διαφορετικά, ένα χρηματικό ποσό αυξημένο κατά 12,5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό.

Πέρυσι, η Ferrari παρέδωσε 13.221 οχήματα, επίδοση αυξημένη κατά 18,5% σε σύγκριση με το 2021. Η φετινή χρονιά φαντάζει ήδη ανάλογα εξαιρετική, δεδομένου ότι οι παραδόσεις της νέας Ferrari Purosangue θα ξεκινήσουν τελικά το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ζήτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari «είναι εξαιρετικά υψηλή, πολύ πέρα από τις προσδοκίες». Στην πραγματικότητα, τα βιβλία παραγγελιών έχουν κλείσει προσωρινά καθώς η λίστα αναμονής για το πρώτο SUV των Ιταλών φτάνει ήδη τα δύο χρόνια.

Ferrari Purosangue

Ο Benedetto Vigna δήλωσε επίσης ότι η Ferrari είναι «σε καλό δρόμο» για να παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2025, που θα «συμπληρώσει» τις υβριδικές 296 GTB/GTS και Stradale SF90. Ένα νέο υπεραυτοκίνητο που θα διαδεχθεί τη LaFerrari αναμένεται μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Τουλάχιστον 15 μοντέλα της Ferrari, συμπεριλαμβανομένης της Purosangue, θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το 2026.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, μόνο το 40% των μοντέλων θα εξακολουθούν να είναι αμιγώς βενζινοκίνητα, με τα υβριδικά να αντιπροσωπεύουν το 55% και τα EV το υπόλοιπο 5%.

Ferrari

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ