top icon
Κόσμος

Στις 22 Φεβρουαρίου «προσγειώνεται» το νέο Ford Ranger Raptor

Το νέο Ford Ranger Raptor θα αποκαλυφθεί στις 22 Φεβρουαρίου με την μπλε οβάλ εταιρεία να μας προϊδεάζει από τώρα για το νέο της «όπλο» με ένα σύντομο βίντεο.

Λίγους μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου Ford Ranger, η μπλε οβάλ εταιρεία βάζει και επισήμως πλώρη για την πρεμιέρα της πλέον ικανής και σκληροπυρηνικής έκδοσης του pick-up μοντέλου της: ο λόγος για το νέο Ford Ranger Raptor.

Σύμφωνα με την Ford, το νέο Ranger Raptor θα αξιοποιεί μια προηγμένη αρχιτεκτονική που θα βασίζεται σε μια σειρά προηγμένων ηλεκτρονικών τεχνολογιών που με τη σειρά τους θα εξασφαλίζουν, σε συνδυασμό με το πιο «σκληρό» hardware, κορυφαίες επιδόσεις εκτός δρόμου.

Προς ώρας, ωστόσο, πέραν του teaser βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, αλλά και των αντίστοιχων φωτογραφιών του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου, η Ford δεν αποκαλύπτει επιπλέον στοιχεία για το νέο Ranger Raptor.

Ford Ranger Raptor

Σύμφωνα με τις έως τώρα πηγές πάντως το… μέλλον του 2λιτρου bi-turbo ντίζελ κινητήρα θεωρείται εξασφαλισμένο, αν και νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για την υιοθέτηση μιας νέας μονάδας κίνησης, με 6 κυλίνδρους σε διάταξη V και χωρητικότητα 3,0 λίτρων, που θα προέλθει από τη συνεργασία της Ford με την VW.

Από εκεί και πέρα, το νέο Ranger Raptor, όπως και οι ταπεινότερες εκδόσεις της νέας σειράς, θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Ford στη Ν. Αφρική, μαζί με το νέο Amarok της VW, που θα χρησιμοποιεί τη «μαγιά» του μοντέλου της μπλε οβάλ εταιρείας.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ford Ranger Raptor
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ