top icon
Κόσμος

40 χρόνια Fiat Panda 4×4 και ώρα για γιορτή

Η Fiat γιορτάζει τα 40 χρόνια του Panda 4×4 και για το λόγο αυτό προσφέρει μια συλλεκτική έκδοση του μοντέλου.

Από το λανσάρισμά του το 1983, το Fiat Panda 4×4 καταφέρνει να ενσαρκώνει μια… μίνι επανάσταση για τον αυτοκινητικό κλάδο προσφέροντας ένα προσιτό μικρό μοντέλο με δυνατότητες κίνησης που συναντά κανείς σε ακριβότερα οχήματα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Σήμερα, για να γιορτάσει τα 40α γενέθλια του εμβληματικού αυτού μοντέλου της, η Fiat αποφάσισε να λανσάρει μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής που φέρει την ονομασία «4×40°».

Fiat Panda 4x40°

Το εικονιζόμενο Panda 4×4 θα παραχθεί σε 1.983 αντίτυπα προς τιμήν της χρονιάς που γεννήθηκε το συγκεκριμένο μοντέλο. Και η νέα έκδοση του τετρακίνητου μοντέλου της Fiat συνεχίζει να απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να κινούνται με ασφάλεια σε χωματόδρομους και χιονισμένους δρόμους, οδηγώντας ένα αξιόπιστο και άνετο αυτοκίνητο με μικρό μέγεθος και περιορισμένες απαιτήσεις καυσίμου.

Fiat Panda 4x40°

Το νέο Fiat Panda 4×40° διαθέτει μοναδικό εξοπλισμό βασιζόμενο στο αμάξωμα της έκδοσης Cross. Εξωτερικά είναι βαμμένο σε ivory απόχρωση που υποστηρίζεται από τροχούς δύο χρωματικών τόνων με την ονομασία Style και διάμετρο 15″, ενώ το «παρών» δίνουν και τα μαύρα καλύμματα καθρεφτών. Το αμάξωμα κοσμείται από κόκκινο λογότυπο «4×40°», ειδικά αυτοκόλλητα που απεικονίζουν σιλουέτες του αρχικού αλλά και του σημερινού Panda και το λογότυπο «4×40°» στην κολόνα Β. Την ίδια στιγμή, ξεχωρίζουν επίσης τα εμπρός φώτα ομίχλης και DRL LED, τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα, τα κόκκινα εμπρός άγκιστρα ρυμούλκησης και οι μαύρες μπάρες οροφής.

Fiat Panda 4x40°

Η ivory απόχρωση είναι επίσης ο κύριος πρωταγωνιστής στο εσωτερικό, κοσμώντας το ταμπλό και τα ένθετα των καθισμάτων. Τα τελευταία είναι επίσης διακοσμημένα με το λογότυπο «4×40°» στην πλάτη τους και κόκκινες ραφές. Η επετειακή έκδοση είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής 7″ με CarPlay/Android Auto, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέφτες, αισθητήρες φώτων και βροχής και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

Όπως ανακοίνωσε η Fiat, το  νέο Panda 4×40° θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας.

Fiat Panda 4x40°

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Fiat Panda 4x40°
  • Fiat Panda
  • Fiat Panda 4x40°
  • Fiat Panda 4x40°
  • Fiat Panda 4x40°
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ