21 Μαρ 2018

Abarth: για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επίσημος υποστηρικτής και χορηγός της Movistar Yamaha MotoGP

Η συνεργασία ανάμεσα στην Abarth και την Movistar Yamaha MotoGP συνεχίζεται, με την Abarth να στηρίζει την ομάδα που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜotoGP της ομοσπονδίας FIM 2018.

Abarth 695 XSR Yamaha

Φέτος και πάλι οι δυο μηχανές Yamaha YZR-M1 2018 θα φέρουν στο ρύγχος τους το λογότυπο του Σκορπιού, συνώνυμο με τους αγώνες και σύμβολο μιας κληρονομιάς γεμάτη νίκες και πάθος η οποία δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα στα σύγχρονα μηχανοκίνητα αθλήματα. Η συνεργασία ανάμεσα στην Abarth και τη Yamaha βασίζεται σε κοινές αξίες όπως είναι το πάθος για τον αθλητισμό, την άριστη απόδοση καθώς και την αποφασιστικότητα για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Στις 18 Μαρτίου διεξήχθη στην Losail ο πρώτος από τους 19 αγώνες του πρωταθλήματος, το οποίο θα ολοκληρωθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας στις 18 Νοεμβρίου.

Η συνεργασία της Abarth και της Yamaha έχει γίνει η αφορμή για την παρουσίαση ειδικών εκδόσεων, όπως το Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition και το Abarth 695 Βiposto Yamaha Factory Racing edition, με κινητήρα 190 ίππων. Το τελευταίο της σειράς είναι η νέα περιορισμένη έκδοση του Abarth 695 XSR Yamaha, η οποία μοιράζεται κάποιες στιλιστικές λεπτομέρειες όπως τη χρήση ανθρακονημάτων με την Yamaha XSR 900 Abarth, την café racer μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων που ήταν η πρώτη που προέκυψε από τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

 

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Yamaha YZR-M1 2018
  • Abarth 695 XSR Yamaha