top icon
Κόσμος

Αγελάδα έπεσε από φορτηγό στην εθνική οδό στην Αγγλία (video)

Το άτυχο ζώο έπεσε από το φορτηγό και κατέληξε στη μέση της εθνική οδού. Οι οδηγοί που ακολουθούσαν έκαναν ελιγμούς για να το αποφύγουν.

Κυκλοφοριακό χάος δημιούργησε ο οδηγός ενός μεγάλου φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Μ6 της Αγγλίας, καθώς τα ζώα που μετέφερε κατέληξαν στη μέση του δρόμου. Οδηγοί που ακολουθούσαν κατέγραψαν τη σοκαριστική στιγμή της πτώσης της πρώτης αγελάδας και της προσπάθειας που έκαναν για να αποφύγουν τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις αναφορές, από το ίδιο φορτηγό, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, έπεσε ακόμη μία αγελάδα στον ίδιο αυτοκινητόδρομο, με την αστυνομία να αναγκάζεται να διακόψει την κυκλοφορία σε τμήματα του Μ6 για να απομακρύνει τα άτυχα ζώα από το οδόστρωμα.

φορτηγό

Οι δύο αγελάδες προφανώς τραυματίστηκαν, αλλά ποια ακριβώς είναι η κατάστασή τους, δεν γνωρίζουμε. Το ευτύχημα είναι πως όλοι οι οδηγοί κατάφεραν να αποφύγουν την πρόσκρουση με τα ζώα, αλλά και μεταξύ τους, παρά τους ελιγμούς που επιχείρησαν.

Όσο για τον οδηγό, τον λόγο έχει η βρετανική δικαιοσύνη. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι σοβαρές, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακούν και φιλοζωικές οργανώσεις, αφού, όπως φαίνεται, δεν είχε μεριμνήσει για την ασφαλή μεταφορά των τετράποδων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ