Επικαιρότητα Κόσμος

Αγώνες μέσω εξομοιωτή από τη διαδικτυακή κοινότητα F1aXion [+video]

Με την αρωγή εξομοιωτή μπορείτε και εσείς τώρα να βιώσετε μέσω της διαδικτυακής κοινότητας F1aXion την εμπειρία των πραγματικών αγώνων, όσο αυτή μπορεί να μεταφερθεί στην οθόνη και τα χειριστήρια του υπολογιστή σας.

H F1aXion είναι η πρώτη ελληνική κοινότητα προσομοίωσης πρωταθλημάτων F1, GP3, GT3 κοκ σε υπολογιστή αποτελούμενη αποκλειστικά από Έλληνες. Στόχος της είναι η διοργάνωση εικονικών πρωταθλημάτων με έντονο ενδιαφέρον και συναγωνισμό στο διαδίκτυο. Κάθε χρήστης δεν έχει παρά να ενταχθεί στην κοινότητα και να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του πρόγραμμα του εξομοιωτή – φυσικά η χρήση πεταλιέρας και τιμονιού είναι απαραιτητη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η F1aXion δεν απευθύνεται μόνο στους έμπειρους simracers, αλλά και σε οποιονδήποτε έχει το μεράκι να ασχοληθεί με την προσομοίωση οδήγησης μονοθεσίου (και όχι μόνο). Σίγουρα η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα ένταξης στα αγωνιστικά δρώμενα, όμως ακόμα και ο αρχάριος οδηγός μπορεί να συμμετέχει στις διαδικασίες της κοινότητας και να εκπαιδευτεί από τα μέλη της.

Στην F1aXion δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχει κάποιος τόσο από το πόστο του οδηγού αγώνων, όσο και από τα πόστα του αγωνιστικού διευθυντή της ομάδας και του δοκιμαστή οδηγού. Αυτοί οι δύο ρόλοι έχουν ιδιαίτερη σημασία στην εξέλιξη του πρωταθλήματος και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της αγωνιστικής πραγματικότητας της F1aXion.

Οι 4Τροχοί υποστηρίζουν την όλη προσπάθεια με το λογότυπο του περιοδικού να κοσμεί 8 από τα 32 αυτοκίνητα της κατηγορίας GT3. Και συγκεκριμένα την ομάδα των δύο Lamborghini Huracan με οδηγούς τον Μάνος Γεράρδη και Άγγελο Γκελτσίδη, την ομάδα των δύο Ferrari 488 με οδηγούς τους Κώστα Καραφωτιά και Γιάννη Τσακνή, την ομάδα των δύο Ferrari 488 με οδηγούς τους Γιώργο Αγιακάτσικα και Γιάννη Βελισσάρη, καθώς και την ομάδα των δύο Nissan GTR με οδηγούς τους Γιώργο Δαλιάνη και Αντώνη Δαγκαλίδη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

►F1aXion Official Website: https://f1axion.gr

►F1aXion Forum: https://f1axion.gr/forum

►F1aXion Facebook: https://www.facebook.com/F1aXion/

►F1aXion Youtube: https://www.youtube.com/F1aXionTV

►F1aXion Twitter: https://twitter.com/F1aXion

Ένα δείγμα των αγώνων - οι οποίοι μεταδίδονται ζωντανά στο youtube - μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου