Η Porsche υποχρεώνεται, ύστερα από εντολή των ομοσπονδιακών αρχών της Γερμανίας, να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση εντολής ανάκλησης για σχεδόν 60.000 πετρελαιοκίνητες Cayenne και Macan.

Η ομοσπονδιακή αρχή KBA της Γερμανίας απεφάνθη πως συγκεκριμένα αντίτυπα των Porsche Cayenne και Macan, που εξοπλίζονται αντίστοιχα με τους 4.2 V8 και 3.0 V6 ντίζελ κινητήρες της εταιρείας, εφοδιάζονται με «μη εγκεκριμένο λογισμικό», το οποίο επεμβαίνει στα αντιρρυπαντικά μέσα των εν λόγω οχημάτων αυξάνοντας τις πραγματικές εκπομπές ρυπογόνων σωματιδίων, όπως είναι τα οξείδια του αζώτου.

Η διαταγή για την έκδοση εντολής ανάκληση αφορά, σύμφωνα με την KBA, σε 52.831 Mcan 3.0 V6 ντίζελ και 6.755 Cayenne 4.2 V8 ντίζελ που ήδη έχουν διατεθεί στις ανά τον κόσμο αγορές._Χ.Α.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά