top icon
Κόσμος

Ποιες αναβαθμίσεις φέρνει το ΜΥ24 για την Toyota Corolla;

Η Toyota εισάγει για λογαριασμό της Corolla μικρές αλλά διόλου ασήμαντες αναβαθμίσεις για την ανανεωμένη εκδοχή του 2024.

Η Toyota εστίασε την προσοχή της σε νέες, προηγμένες τεχνολογίες στα πλαίσια του προγράμματος αναβαθμίσεων της σειράς Corolla για την ανανεωμένη εκδοχή “ΜΥ24”, προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία ευκολίας και άνεσης στις εκδόσεις Hatchback, Touring Sports και Sedan του δημοφιλούς μοντέλου της.

Συνοπτικά, η νέα σειρά Corolla προσφέρει την ευκολία ενός ψηφιακού κλειδιού που βασίζεται σε smartphone και εισάγει το σύστημα ποιότητας αέρα nanoe-X, καταπολεμώντας ιούς, βακτήρια, αλλεργιογόνα και άσχημες οσμές στο εσωτερικό του οχήματος. Επίσης, νέες χρωματικές επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες.

Αναλυτικότερα, οι ιδιοκτήτες Corolla θα μπορούν να απολαύσουν την άνεση ενός νέου Smart Digital Key που επιτρέπει την οδήγηση του αυτοκινήτου μέσω smartphone ως εναλλακτική λύση. Το Smart Digital Key είναι συμβατό με τηλέφωνα Apple και Android και επιτρέπει την αποθήκευση έως και πέντε μεμονωμένων προφίλ για κάθε όχημα. Ένας εξουσιοδοτημένος χρήστης πρέπει μόνο να έχει το μαζί του το τηλέφωνό του για να ξεκλειδώσει την πόρτα και να ξεκινήσει το αυτοκίνητο, χωρίς την ενεργοποίηση και χρήση κάποιας εφαρμογής.

Toyota Corolla

Πρακτικά, η τεχνολογία της Toyota διευκολύνει την κοινή χρήση της πρόσβασης μεταξύ των μελών της οικογένειας ή την εξουσιοδότηση τρίτων να χρησιμοποιούν το όχημα, όπως τεχνικούς σέρβις. Το σύστημα θα είναι επίσης χρήσιμο στις περιπτώσεις car-sharing. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδρομή ενός έτους περιλαμβάνεται στην τιμή, με το ψηφιακό κλειδί να είναι στάνταρ από το εξοπλιστικό επίπεδο Mid+ και προαιρετικά για το Mid.

Την ίδια στιγμή, το νέο σύστημα κλιματισμού της Corolla εισάγει την τεχνολογία καθαρισμού αέρα nanoe-X που αναπτύχθηκε από την Panasonic. Αυτό το σύστημα συμβάλει στην αναστολή της δραστηριότητας των αερομεταφερόμενων βακτηρίων και ιών, βοηθά στην πρόληψη της εξάπλωσης της μούχλας, καταπολεμά τα αλλεργιογόνα, όπως αυτά που συνδέονται με τα κατοικίδια, διασπά επικίνδυνες ουσίες που βρίσκονται στα σωματίδια (PM2,5) και εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγρασίας στην ατμόσφαιρα της καμπίνας,

Τέλος, η Corolla ΜΥ24 διατίθεται με το νέο μεταλλικό χρώμα Super Green για τις εκδόσεις Hatchback και Touring Sports. Για την έκδοση Sedan, η νέα επιλογή είναι το Precious Silver. Οι Corolla GR Sport υιοθετούν με τη σειρά τους το νέο φινίρισμα Liquid Black για εξωτερικές λεπτομέρειες στις πιο πλούσιες εκδόσεις, δημιουργώντας ένα σκούρο σατινέ εφέ χρωμίου για τους καθρέφτες, τα ένθετα στα μαρσπιέ και την επένδυση στο κάτω εμπρός σπόιλερ.

Toyota Corolla

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ