Επικαιρότητα Κόσμος

Ανανέωση για την Jaguar XE

Η Jaguar φρεσκάρει την XE εμπλουτίζοντας την με πιο εκλεπτυσμένη αισθητική εντός και εκτός αλλά και περισσότερες ανέσεις και τεχνολογίες.

Οπτικά, χωρίς να πραγματοποιούνται ριζικές αλλαγές, ο αντίπαλος της Σειράς 3 της BMW, του Audi A4 και φυσικά της Mercedes C-Class, αποκτά ένα πιο δυναμικό και σικάτο παρουσιαστικό που δανείζεται αρκετά στοιχεία τόσο από την ηλεκτρική I-Pace, όσο και από την F-Type. Σημεία αναφοράς στη φρεσκαρισμένη Jaguar XE είναι η νέα μάσκα, τα λεπτότερα, φουλ LED εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, καθώς και οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό, οι οθόνες αφής πρωταγωνιστούν χάρη στην προσθήκη μιας ακόμα (5,5 ίντσες), στην οποία απεικονίζονται οι λειτουργίες του συστήματος κλιματισμού - φυσικά, εκείνη του συστήματος infotainment καθώς και αυτή των 12,3 ιντσών στο ταμπλό εξακολουθούν να δίνουν δυναμικό «παρών».

Από εκεί και πέρα, η Jaguar αναφέρει πως κάθε τι στην καμπίνα έχει αναβαθμιστεί με γνώμονα τη βελτίωση της προσλαμβάνουσας αίσθησης ποιότητας και φυσικά της άνεσης που απολαμβάνουν οι επιβάτες της. Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, ο δυνητικός αγοραστής μπορεί να απολαύσει ή να προσθέσει μία πλειάδα αξεσουάρ και πακέτων - όπως είναι, για παράδειγμα, τα Dynamic Handling Pack, Cold Climate Pack, Technology Pack, Convenience Pack και Premium Interior Upgrade Pack.

Οι πισωκίνητες Jaguar XE (διαθέσιμες είναι και τετρακίνητες εκδόσεις) κινούνται από τους γνωστούς 2λιτρους κινητήρες της γενιάς Ingenium της JLR. Η εκδόσεις βενζίνης P250 και P300 αποδίδουν, αντίστοιχα, 250 και 300 ίππους, ενώ η πετρελαιοκίνητη P180, 180 ίππους. Η τελευταία, μάλιστα, είναι από τώρα… προετοιμασμένη ώστε να πληροί την περιβαλλοντική νόρμα RDE2 που αφορά στις εκπομπές οξειδίων του αζώτου η οποία θα τεθεί σε ισχύ στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2021._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου