Επικαιρότητα Κόσμος

Ανανέωση για το Volkswagen Golf

Ανανέωση για την έβδομη γενιά του VW Golf, που θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της χώρας μας από τις αρχές της νέας χρονιάς.

Το best-seller των μικρομεσαίων ευρωπαϊκών μοντέλων φέρει διακριτικές σχεδιαστικές αλλαγές, οι οποίες διόλου επηρεάζουν την φυσιογνωμία του. Οι προφυλακτήρες είναι ανασχεδιασμένοι, όπως και τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ καινούργια είναι και τα σχέδια των ζαντών αλουμινίου. Σημαντικότερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό. Εκεί βρίσκουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων,που είδαμε πρώτη φορά στο Passat. Η 12,3 ιντσών οθόνη ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ στον βασικό θα προσφέρεται ο αναλογικός πίνακας. Εκτός από τον πίνακα οργάνων διαφοροποιημένο είναι και το ταμπλό.

Το ανανεωμένο Golf είναι το πρώτο αυτοκίνητο του ομίλου, που στην έκδοση Evo θα εφοδιάζεται με τον νέο κινητήρα 1.5 TSI των 150 ίππων, με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Το νέο μηχανικό σύνολο θα διαθέτει και έκδοση BlueMotion των 130 ίππων και θα έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιείται εντελώς όταν δεν χρειάζεται η λειτουργία του (παραδείγματος χάριν, σε κατηφόρα). Η έκδοση GTI θα διατίθεται με 230 και 245 ίππους, ενώ θα υπάρχει και ένα νέο κιβώτιο DSG των επτά σχέσεων.

Η VW θα παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το e-Golf των μηδενικών ρύπων, με αυξημένη αυτονομία. Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Golf θα έρθει στις αρχές του νέου έτους, με τιμές που δεν θα διαφοροποιούνται ιδιαίτερα από το υπάρχον.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου