top icon
Κόσμος

Αναβαθμισμένη πολυτέλεια από τις Bentley

Η Bentley ανανέωσε σχεδιαστικά τις Continental GT και GTC Azure, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις Flying Spur S και Speed.

Η Bentley παρουσιάζει τις αναβαθμισμένες εκδοχές των Continental GT και Flying Spur, εστιάζοντας στα υλικά και τη βιωσιμότητα, καθώς και στην εικόνα. Από τα δύο αυτά μοντέλα τα φώτα πέφτουν πάνω στην Continental GT, η οποία είναι διαθέσιμη σε coupe και cabrio εκδόσεις.

Bentley Continental GT Azure

Υιοθετώντας από την μεγάλη Bentayga τα στοιχεία της Azure, διακρίνονται για τους νέους τροχούς ελαφρού κράματος 22 ιντσών με τις δέκα ακτίνες, βαμμένες σε μαύρο χρώμα, οι οποίες αποτελούν «δάνειο» από την Flying Spur και εδώ ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό της Continental GT.

Bentley Flying Spur Speed

Μια κίνηση που, όπως τονίζει η Bentley, προσφέρει περισσότερη αρμονία στη γκάμα και σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις Azure. Επιπλέον, η μάσκα με τις κάθετες γρίλιες είναι ανασχεδιασμένη, ενισχύοντας το στοιχείο του εντυπωσιασμού στο μοντέλο, που είναι το ζητούμενο από την πλειονότητα των κατόχων Bentley.

Bentley Continental GT Azure

Τα πολυτελή 2θυρα μοντέλα στις εκδόσεις Azure διαθέτουν επίσης στο βασικό εξοπλισμό τους νέα υλικά στο εσωτερικό. Για παράδειγμα τα πατάκια έχουν βαθύ πέλος από καθαρό μαλλί, ειδικά επιλεγμένο για την καθαρότητά του και το χρώμα του. Επιπλέον, διαθέτουν ένα νέο μοτίβο καπιτονέ, το οποίο τονίζει ακόμα περισσότερο την πολυτέλεια που είναι συνώνυμο της σειράς Azure.

Bentley Continental GTC Azure

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, η Bentley προσφέρει σε όλα τα μοντέλα της ένα νέο χαλί για την καμπίνα, που προέρχεται εξολοκλήρου από ανακυκλωμένο νάιλον. Αυτό προσφέρει τα ίδια επίπεδα άνεση και την ίδια αίσθηση με αυτό που προαναφέραμε.

Στους νεοτερισμούς ανήκει και ένας νέος χρωματισμός σε μπλε, το οποίο η Bentley ονομάζει Topaz Blue.

Bentley Flying Spur Speed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Bentley
  • Bentley Continental GT Azure
  • Bentley Continental GT Azure
  • Bentley Continental GTC Azure
  • Bentley Flying Spur Speed
  • Bentley Flying Spur Speed
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ