top icon
Κόσμος

H νέα Batur Convertible είναι η ακριβότερη Bentley όλων των εποχών

Μετά την κουπέ εκδοχή της Batur, η Bentley, σε συνεργασία με την Mulliner, αποκαλύπτουν σήμερα την «ξεσκούφωτη» παραλλαγή της, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 16 πανάκριβα αντίτυπα.

Η νέα Batur Convertible που αποκαλύφθηκε σήμερα είναι η τρίτη κατά σειρά πρόταση από το τμήμα Mulliner της Bentley, μετά την κουπέ παραλλαγή στην οποία και βασίζεται και τη Bacalar, η οποία σε αντίθεση διαθέτει σκληρή αναδιπλούμενη οροφή.

Όπως ανακοίνωσε η Bentley, η Batur Convertible θα κατασκευαστεί σε μόλις 16 αντίτυπα, με κάθε ένα από αυτά να είναι πλήρως εξατομικευμένο σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, τα χρώματα και τα υλικά που την… απαρτίζουν. Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, εξαιτίας της άφθονης πολυτέλειες και της σπανιότητάς της, κάθε «ξεσκούφωτη» Batur θα κοστίζει πάνω από 2,2 εκατ. ευρώ.

Bentley Batur Convertible

Όπως και η «κλειστή» παραλλαγή παίρνει κίνηση από τον twin-turbo 6.0 W12 κινητήρα της Bentley, ο οποίος αποδίδει 1.000 Nm ροπής και μέγιστη ισχύ 750 ίππων.  Συνδυάζεται μάλιστα με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και ένα σπορ σύστημα εξαγωγής για τον W12 κατασκευασμένο από τιτάνιο.

Διβάστε περισσότερα για τον W12 κινητήρα της Bentley εδώ.

Bentley Batur Convertible

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης της Batur Convertible θα είναι απεριόριστες, με τους ιθύνοντες της βρετανικής εταιρείας να αναφέρουν ότι ο μοναδικός περιορισμός «είναι η φαντασία των ιδιοκτητών».

Bentley Batur Convertible

Οι τελευταίοι θα μπορούν να επιλέξουν το χρώμα και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί «πρακτικά σε κάθε επιφάνεια», ενώ οι επιλογές εξωτερικής βαφής που προσφέρονται είναι «άπειροι», μαζί με διαφορετικούς τύπους φινιρισμάτων για το εσωτερικό.

Η οροφή, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Bentley, θα μπορεί να ανοίγει σε μόλις 19 δλ. ακόμα και με το αυτοκίνητα να κινείται με ταχύτητα 50 χλμ./ώρα. Φυσικά, το χρώμα της οροφής μπορεί να εξατομικευτεί και αυτό.

Bentley Batur Convertible

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Bentley Batur Convertible
  • Bentley Batur Convertible
  • Bentley Batur Convertible
  • Bentley Batur Convertible
  • Bentley Batur Convertible
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ