top icon
Κόσμος

Άνεμος αλλαγών για τα Mercedes EQV, V-Class, Vito και eVito

Η Mercedes φρεσκάρει το σύνολο της γκάμας των μεσαίων βαν και MPV μοντέλων της.

Η Mercedes ανανέωσε το σύνολο της οικογένειας των μεσαίων βαν και MPV μοντέλων της, συμπεριλαμβανομένων των επιβατικών και επαγγελματικών εκδόσεων τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και τις πλήρως ηλεκτρικές παραλλαγές τους, καθιστώντας την πιο premium από πριν.

Εν προκειμένω, οι αλλαγές αφορούν τα επιβατικά EQV και V-Class, την έκδοση Marco Polo της V-Class, καθώς και τα επαγγελματικά Vito και eVito, όλα με μικρές οπτικές διαφοροποιήσεις και ανανεωμένο εσωτερικό με περισσότερη τεχνολογία και ανέσεις

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη οικογένεια των βαν και MPV μοντέλων της Mercedes βασίζεται στην τρίτη γενιά της V-Class που έκανε το ντεμπούτο της το 2014 και ανανεώθηκε το 2019. Η νεότερη αναβάθμιση φέρνει μαζί της έναν επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και μεγαλύτερη μάσκα με διαφορετικές εισαγωγές. Κάθε μοντέλο έχει μοναδικό σχεδιασμό όσον αφορά την τελευταία.

Mercedes V-Class

Το κολάζ των οπτικών αλλαγών συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης ζάντες με διάμετρο από 17 έως 19 ίντσες, τα προαιρετικά πακέτα AMG Line και Night Package για την V-Class και το αντίστοιχο EQV για την ηλεκτρική εκδοχή της.

Το εσωτερικό είναι άλλο ένα σημείο διαφοροποίησης ανάμεσα στην επιβατική και την εμπορική γκάμα μοντέλων. Η V-Class και η EQV υιοθετούν ένα ψηφιακό κόκπιτ με ενιαίο πάνελ που περιλαμβάνει δύο ενιαίες οθόνες 12,3 ιντσών, όπως και στα γνώριμα SUV της Mercedes. Από την άλλη, τα Vito και eVito διαθέτουν μια πιο απλή διάταξη με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, οθόνη 5,5 ιντσών εμπρός από τον οδηγό και περισσότερες λύσεις όσον αφορά την πρακτικότητα.

Στις επίσημες ανακοινώσεις της η εταιρεία δεν αναφέρει αλλαγές στα κινητήρια σύνολα. Μέχρι και αυτή τη στιγμή η Mercedes EQV τροφοδοτούνταν από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 150 kW και ροπή 362 Nm και μπαταρία με χωρητικότητα 60 kWh για την EQV 250 και 90 kWh για τημ EQV 300, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία άνω των 400 χλμ. Η δε γκάμα των κινητήρων εσωτερικής καύσης περιλαμβάνει 4κύλινδρους κινητήρες ντίζελ με χωρητικότητα 1,7, 2,0 και 2,2 λίτρων.

Mercedes V-Class

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ