top icon
Κόσμος

Ayrton Senna: Έρχεται νέα σειρά από το Netflix μέσα στο 2024 (video)

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς που αφορά τη ζωή του Ayrton Senna θα προβληθεί στο Netflix μέσα στο 2024.

Τριάντα χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Ayrton Senna, το Netflix έρχεται να παρουσιάσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της Formula 1. Η σειρά θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια και θα προβληθεί μέσα στο 2024 και προς το τέλος του έτους.

Δείτε επίσης: Τριάντα χρόνια χωρίς τον Ayrton Senna

Στο πρώτο τρέιλερ παρουσιάζεται η ιστορική νίκη του Βραζιλιάνου οδηγού στο Grand Prix του Interlagos, στη χώρα του. Έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό αγώνα για τον ίδιο, καθώς έγινε εμπρός στο δικό του κοινό, αλλά και συναρπαστικό, αφού το μονοθέσιο αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων, έχοντας χάσει τις μεσαίες σχέσεις και παλεύοντας μόνο με την έκτη σχέση, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει. Η νίκη που πέτυχε εκεί ήταν η πρώτη στη γενέτειρά του, το Sao Paolo.

Στο τρέιλερ βλέπουμε επίσης εικόνες από τον αγώνα, που συνοδεύονται από σκέψεις του Senna, τον οποίο υποδύεται ο Gabriel Leone.

Στα έξι επεισόδια η σειρά θα παρουσιάσει το ταξίδι του Ayrton Senna, που είχε πέρα από τις επιτυχίες και τους θριάμβους, λύπες, απογοητεύσεις, αλλά και χαρές, αποκαλύπτοντας και στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Η ιστορία ξεκινάει με την αυγή της καριέρας τού τρεις φορές πρωταθλητή της Formula 1, που μετακόμισε στην Αγγλία για να αγωνιστεί στη Formula Ford και φτάνει μέχρι την τραγική εκείνη μέρα στην Ιταλία, που έχασε τη ζωή του.

Ayrton Senna Netflix

Μια νέα σειρά για τη ζωή του Ayrton Senna θα προβληθεί από το Netflix μέσα στο 2024. Τον Βραζιλιάνο οδηγό υποδύεται ο Gabriel Leone.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ