top icon
Κόσμος

Αυτό είναι το νέο Honda CR-V

Η Honda παρουσίασε και επίσημα το νέο CR-V που εφεξής θα προσφέρεται και σε plug-in υβριδική έκδοση, εκτός από την γνώριμη αυτοφορτιζόμενη υβριδική e:HEV.

Η Honda πραγματοποιεί μια πλήρη… επίθεση στα SUV στην Ευρώπη παρουσιάζοντας σήμερα το νέο CR-V, και ταυτόχρονα το αμιγώς ηλεκτρικό e:Ny1, τα οποία έρχονται να πλαισιώσουν ένα ακόμα νέο SUV που φέρει την ονομασία ZR-V.

Τόσο η νέα plug-in υβριδική έκδοση e:PEΗV όσο και η γνώριμη υβριδική e:HEV χρησιμοποιούν ως «βάση» των συστημάτων μετάδοσης κίνησης που διαθέτουν τον επίσης γνωστό, 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα των Ιαπώνων, ο οποίος έχει δεχθεί τη φροντίδα των μηχανικών της Honda προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η αποδοτικότητα όσο και η ισχύς του.

Honda CR-V

Το νέο CR-V e:PHEV χρησιμοποιεί τους ίδιους ηλεκτρικούς κινητήρες της έκδοσης e:HEV εξασφαλίζοντας, χάρη σε μια… αγνώστων προς το παρόν στοιχείων μπαταρία, ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 82 χλμ. Σύμφωνα με την Honda, όταν η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι στους 25 βαθμούς Κελσίου, η φόρτισή της από το 0 στο 100% της χωρητικότητας της ολοκληρώνεται σε 2,5 ώρες.

Η έκδοση e:HEV με το αυτοφορτιζόμενο σύστημα κίνησης προέρχεται από το νέο Civic, αποτελούμενο από μια μπαταρία με υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και δύο ηλεκτροκινητήρες. Περαιτέρω στοιχεία δεν ανακοινώνονται.

Honda CR-V

Όπως συμβαίνει και με το Civic, το νέο CR-V βασίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Honda, διαθέτοντας για την περίσταση αυξημένο μεταξόνιο (+40 χλστ.) που ενισχύει την ποιότητα κύλισης και – μαζί με ένα ελαφρώς διευρυμένο μετατρόχιο – τη σταθερότητα του αυτοκινήτου. Μάλιστα, το αμάξωμα αναφέρεται από τους μηχανικούς της Honda ότι είναι 15% πιο άκαμπτο, ενώ η ανάρτηση και το τιμόνι έχουν ρυθμιστεί με γνώμονα τον καλύτερο χειρισμό και απόκριση.

Honda CR-V

Στο εσωτερικό του νέου C-RV οι συγγένειες με το Civic είναι κάτι παραπάνω από διακριτές. Στο βασικό εξοπλισμό ανήκει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 7 ιντσών, ο οποίος πλαισιώνεται από μια δεύτερη οθόνη με διαγώνιο 7 ή 9 ίντσες, ανάλογα με την έκδοση.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο Honda CR-V αναμένεται να ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες.

Honda CR-V

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Honda CR-V
  • Honda CR-V
  • Honda CR-V
  • Honda CR-V
  • Honda CR-V
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ