Επικαιρότητα Κόσμος

Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα – η νέα τάση των διακοπών

Ελευθερία κινήσεων, απομόνωση, απεριόριστες επιλογές και πλήρης αυτονομία. Αν μιλάμε για ιδανικές διακοπές, η παγκόσμια τάση είναι τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, των οποίων οι πωλήσεις καταγράφουν ρεκόρ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει ωθήσει πολλούς Ευρωπαίους να καταφύγουν σε αυτή τη λύση, ενώ τα κάμπινγκ αυτοκινούμενων τροχόσπιτων γεμίζουν πιο γρήγορα από όσο οι ξενοδοχειακές μονάδες. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, οι λίμνες αλλά και παραθαλάσσιες περιοχές γεμίζουν κόσμο που αποφεύγει με αυτό τον τρόπο τον συνωστισμό τόσο στα ταξίδια όσο και στα ξενοδοχεία. Μάλιστα καθώς ο φόβος των Ευρωπαίων να ταξιδέψουν με αεροπλάνο δε δείχνει να έχει καμφθεί ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο είναι η καλύτερη λύση.

Πολλοί μιλούν και για τα οικονομικά οφέλη. Μπορούν να γλυτώσουν τα χρήματα του ξενοδοχείου και παράλληλα να έχουν τις δικές τους εγκαταστάσεις υγιεινής. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν τις αναγκαίες μετατροπές σε βαν και με πολύ ευφάνταστους τρόπους τα μετατρέπουν σε μικρές κατοικίες.

Διαβάστε περισσότερα για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα στο www.thetoc.gr

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου