top icon
Κόσμος

BMW: Θα υπάρξει ηλεκτρική M3 αλλά δεν θα ονομάζεται iM3

Στα επόμενα χρόνια θα δούμε μια ηλεκτρική M3, με το θέμα που προέκυψε να αφορά την ονομασία της. Πάμε να δούμε τι εννοεί η BMW.

Πρόσφατα, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, η BMW κατέθεσε ως εμπορικό σήμα το όνομα «iM3». Δηλαδή του συνδυασμό του ηλεκτρικού «i» με το «M» που συνοδεύει τις σπορ κατασκευές της γερμανικής φίρμας. Υποσχόμενο σήμα, καθώς όλοι περιμένουν να δούνε τι θα γίνει στην επόμενη φάσης της ζωής της BMW, σχετικά με το σπορ μοντέλα της.

BMW

Ωστόσο, ο επικεφαλής της BMW M Frank van Meel ήρθε να σταματήσει τις όποιες φήμες μπορεί να δημιουργεί η πιο πάνω είδηση. Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό Top Gear, τόνισε ότι «η εταιρεία δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ μαζί τα δύο αυτά σήματα. Το i και το M».

BMW

«Δεν πρόκειται να βάλουμε το «i» μαζί με το «M» ακόμα και αν το μοντέλο αυτό είναι ηλεκτρικό». Αυτό από την άλλη δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ηλεκτρική M. «Αν ποτέ κάνουμε κάτι τέτοια, αυτό θα ονομάζεται απλά M χωρίς το i, καθώς το «i» συμβολίζει μόνο την τεχνολογία και η M δεν έχει να κάνει με την τεχνολογία» ξεκαθάρισε ο Frank van Meel.

Δείτε επίσης: Οδηγούμε στην Κροατία την BMW i7 M70 xDrive

Σήμερα η BMW διαθέτει ήδη τέσσερα μοντέλα με τα διακριτικά M. Την iX M60, την i4 M50, την i5 M60 και την i7 M70. Έτσι, ως συμπέρασμα, θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων με ηλεκτρική καρδιά, αλλά όχι με την ονομασία iM3.

BMW

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ