top icon
Κόσμος

«Χατ τρικ» στην Ευρώπη για το το plug-in υβριδικό Ford Kuga

Το Ford Kuga PHEV είναι το best-seller plug-in υβριδικό μοντέλο της αγοράς στην Ευρώπη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Είναι επίσημο: το Ford Kuga PHEV ήταν το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό όχημα στην Ευρώπη το 2023. Και, μάλιστα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Γηραιά Ήπειρο.

Όπως ανακοίνωσε η μπλε οβάλ εταιρεία, οι πελάτες αγόρασαν 25% περισσότερα Kuga PHEV σε σχέση με το δεύτερο σε πωλήσεις plug-in hybrid μοντέλο.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, η Ford παρουσίασε τη νέα γενιά του SUV μοντέλου, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει και τις τιμές διάθεσης όλων των εκδόσεων στη χώρα μας.

Ford Kuga

Το νέο Ford Kuga 

Το νέο μοντέλο επιταχύνει ταχύτερα και μπορεί τώρα να ρυμουλκήσει έως και 2.100 κιλά – πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο όχημα στην κατηγορία του. Επίσης, ταξιδεύει ακόμα πιο άνετα, προσφέροντας τεχνολογίες που μπορούν, μεταξύ άλλων, να επιβραδύνουν αυτόματα το όχημα στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους και σε εξόδους αυτοκινητοδρόμων με ενεργοποιημένο το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Επίσης, προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών που μπορεί να εμφανίζει μια πανοραμική άποψη του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη των 13,2 ιντσών κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.

Την ίδια στιγμή, είναι καλύτερα συνδεδεμένο. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 ενσωματώνει smartphone με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto και προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, ενώ διαθέτει ακόμη και Alexa Built-in 10 στον στάνταρ εξοπλισμό.

Ford Kuga

Οι οδηγοί μπορούν επίσης να φορτίζουν την μπαταρία του νέου Ford Kuga PHEV σε σταθμό φόρτισης ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο τροφοδοσίας. Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 69 χλμ. με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα EV Now ή να συμβάλει στην αύξηση της συνολικής αυτονομίας του οχήματος με τη βοήθεια του βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια.

Το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV της Ευρώπης κατασκευάζεται στη Γηραιά Ήπειρο, στο εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ford Kuga θα βρείτε εδώ.
Διαμορφώστε το δικό σας Ford Kuga εδώ.

Ford Kuga

Ford Kuga Active

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ