top icon
Κόσμος

CUPRA: Σχεδίασε και εσύ το νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο

Η CUPRA δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να συμβάλλει στον σχεδιασμό του νέου πρωτότυπο αυτοκινήτου μέσω του Hyper Configurator.

Μια ξεχωριστή online εμπειρία προσφέρει η CUPRA, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της μάρκας και των τεσσάρων τροχών γενικότερα, να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

CUPRA

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας Hyper Configurator, οι χρήστες μπορούν να συμβάλουν στον σχεδιασμό του virtual σπορ πρωτότυπου αυτοκινήτου της CUPRA και να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή του DarkRebel. Oι προτάσεις του κοινού θα ληφθούν υπόψη για τον τελικό σχεδιασμό του φυσικού μοντέλου. Ήδη έχουν σχεδιαστεί περισσότερες από 100.000 διαμορφώσεις.

Πώς θα φτιάξεις το δικό σου CUPRA στην Ελλάδα

Οι fans της μάρκας μπορούν και μέσα από τα social media της CUPRA Greece, μέχρι τις 2 Ιουλίου, να δώσουν τη δική τους σχεδιαστική πινελιά και να φτιάξουν το virtual σπορ αυτοκίνητο όπως εκείνοι το έχουν φανταστεί. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ακολουθήσουν το link https://hyperconfigurator.metahype.com/ και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Με ένα post ή share και με πολλά likes η CUPRA Tribe μπορεί να ξεπεράσει τους περιορισμούς του πραγματικού κόσμου, ακριβώς όπως προστάζει και το ανατρεπτικό CUPRA DNA.

CUPRA

Διαβάστε επίσης: Το νέο μικρό ηλεκτρικό της Cupra θα λέγεται Raval

Όπως δήλωσε ο Jorge Diez, Επικεφαλής Σχεδιασμού της CUPRA «Το Dark Rebel είναι η απόλυτη ερμηνεία του σχεδιασμού της CUPRA για το μέλλον. Με το DarkRebel, θέλουμε να δείξουμε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του μέλλοντος μπορούν να είναι σέξι και προκλητικά».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ