top icon
Κόσμος

Νέα Cupra Formentor και Leon: Σύντομα κοντά σας (+video)

Η επίσημη παρουσίαση των νέων Cupra Formentor και Leon έχει προγραμματιστεί για τις 29, με την ισπανική εταιρεία να μας προϊδεάζει για αυτό που θα ακολουθήσει.

Έφτασε η στιγμή της ανανέωσης για τα Cupra Formentor και Leon. Η επίσημη παρουσίαση των δύο μοντέλων έχει οριστεί για τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πιο συγκεκριμένα στις 22:00 σε ζωντανή μετάδοση μάλιστα, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο YouTube.

Σε αυτή τη φάση η Cupra έδωσε στη δημοσιότητα δυο ενδεικτικές φωτογραφίες με λεπτομέρειες των μοντέλων, που αφορούν το πίσω μέρος τους, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα. Το χαρακτηριστικό της σχεδίασης των φωτιστικών σωμάτων είναι ότι διατρέχουν όλο το πίσω μέρος, δημιουργώντας μια φωτεινή μπάρα.

Φυσικά ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, καθώς η ισπανική εταιρεία κρατά κλειστά τα χαρτιά της, μέχρι την πλήρη αποκάλυψη. Αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι θα έχει αναθεωρημένη στα σημεία σχεδίαση, που θα αφορά το Formentor, αλλά και το Leon σε 5θυρη και Sportstourer εκδοχή.

Cupra Formentor teaser 2024

Cupra Formentor

Αναμένεται να δούμε μια νέα γενιά κινητήρων eHybrid. Έτσι, τα ανανεωμένα Cupra Formentor και Leon θα εφοδιάζονται με Plug-in Hybrid σύνολα, που θα αποδίδουν 204 και 272 ίππους, ανάλογα με την έκδοση, ενώ θα έχουν ηλεκτρική αυτονομία που θα αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον κύκλο μετρήσεων WLTP.

Αλλαγές αναμένονται και στην κορυφή της γκάμας, με την προσθήκη του νέου 2λιτρου turbo κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 333 ίππους, όπως και στο νέο Audi S3 και συνδυάζεται με τετρακίνηση.

Όσον αφορά το εσωτερικό των νέων Cupra Formentor και Leon, αναμένεται να προστεθεί το νέο σύστημα πολυμέσων που βρίσκει εφαρμογή στα πιο νέα μοντέλα του Ομίλου Volkswagen. Περισσότερα και πιο αναλυτικά μετά την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στις 29 Απριλίου το βράδυ.

Cupra Leon teaser 2024

Cupra Leon

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ