top icon
Κόσμος

H Cupra υποστηρίζει την VR46 Riders Academy

Η Cupra καθίσταται επίσημος συνεργάτης της VR46 Riders Academy που ίδρυσε ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Valentino Rossi.

Η Cupra, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψε με την VR46 Riders Academy, έρχεται να «ενισχύσει τη δέσμευσή της να υποστηρίζει τη νέα γενιά ταλέντων» στο μηχανοκίνητο αθλητισμό – και εν προκειμένω στο μαγικό χώρο των δύο τροχών.

Έτσι, τόσο οι αναβάτες της ακαδημίας του Valentino Rossi, όσο και οι διοικούντες της θα μπορούν για τρία χρόνια να απολαύσουν της υπηρεσίες του νέου Cupra Formentor – του πρώτου μοντέλου που έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί αποκλειστικά για τη μάρκα.

«Η συνεργασία με την VR46 Riders Academy φέρνει μαζί δύο κόσμους που έχουν το ίδιο ανταγωνιστικό πνεύμα και πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Και οι δύο πλευρές έχουν το ίδιο αγωνιστικό DNA και την επιθυμία να προωθήσουν νεαρά ταλέντα» δήλωσε ο Antonino Labate, Director of Strategy, Business Development and Operations στην Cupra.

Από τη μεριά του, ο Alessio Salucci, Διευθυντής της VR46 Riders Academy, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Cupra. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα χαρακτηριστικά και η δύναμη του Formentor θα είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των αναβατών μας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους».

Ποιά είναι η VR46 Riders Academy

Θυμίζουμε ότι η VR46 Academy δημιουργήθηκε στην Ιταλία το 2014 από τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Valentino Rossi με σκοπό να αναδείξει νέα ταλέντα απο τη γειτονική χώρα στο μαγικό κόσμο των δύο τροχών. Όπερ και εγένετο, καθώς από τις τάξεις της έχουν ήδη «ξεπηδήσει» σημαντικοί αναβάτες, όπως ο Franco Morbidelli (MotoGP), Stefano Manzi (Moto2), ο Andrea Migno και ο Niccolò Antonelli (Moto3).

Cupra - VR46 Riders Academy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Cupra - VR46 Riders Academy
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ