top icon
Κόσμος

Δείτε την Toyota GR Corolla να…πετάει (video)

Η Toyota παρουσιάζει σε ένα μεγάλο video την προσπάθεια για την παραγωγή μιας διαφήμισης, με αντικρουόμενες γνώμες και πολλά σενάρια, τα οποία έχουν ως κοινό παρονομαστή, τη δράση και τις εκπληκτικές σκηνές.

Σε ένα σκηνικό που θυμίζει πλατό του Hollywood, με φόντο την άγρια δύση, οι άνθρωποι της Toyota (όχι αληθινά στελέχη), μαζί με αυτούς παραγωγής διαφημιστικών σποτ, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα video που θα αναδείξει τις αρετές της πανίσχυρης και εντυπωσιακά ικανής GR Corolla.

Ανάμεσα στα ξύλινα σπίτια περνάει θεαματικά η GR Corolla, με τα «στελέχη» της εταιρείας όμως να μην είναι ικανοποιημένα από τη σκόνη που ακολουθεί το αυτοκίνητό τους. Η λύση από την ομάδα διαφημιστών είναι ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο, με χιόνι, που αναδεικνύει επίσης τις δυνατότητες της τετρακίνητης GR Corolla.

Το σκηνικό αλλάζει για μια ακόμα φορά, με τη γρήγορη Corolla του «σήμερα» να περνάει δίπλα από μια παλιά, που έχει μείνει στην άκρη του δρόμου και μια ηλικιωμένη κυριά ζητά βοήθεια. Ο οδηγός της GR Corolla καταλαβαίνει ότι είναι παγίδα, καθώς λέει «έχεις δει ποτέ Corolla να χαλάει;» και συνεχίζει να οδηγεί.

Toyota GR Corolla

Toyota GR Corolla

Η ηλικιωμένη κυρία βγάζει τη μάσκα και αποκαλύπτεται ένας άντρας, ο οποίος κυνηγάει, με την παλιά Corolla της GR Corolla. Στη σκηνή μπαίνουν και μια GR Supra, αλλά και ένα GR86, που προσφέρουν ανάλογο θέαμα της φήμης τους, με μεγάλες πλαγιολισθήσεις και ντόνατς.

Δείτε επίσης τη δοκιμή της Toyota GR Supra

Ακόμα και σε δύο τροχούς βλέπουμε την GR Corolla, με το στέλεχος να εξοργίζεται με αυτό το θέαμα και να τονίζει ότι αυτή η Corolla δεν μπορεί να πηγαίνει με δύο τροχούς. Ή τέσσερις ή τίποτα. Η διαφημιστική ομάδα το παίρνει κυριολεκτικά και οργανώνει απογείωση της GR Corolla, κάνοντας ένα μεγαλοπρεπές άλμα. Σίγουρα ένα θεαματικό και εμπνευσμένο video, που πρέπει να στοίχησε αρκετά χρήματα στην Toyota.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ