top icon
Νέα

Δείτε την BMW XM να πιάνει τα 270 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο (video)

H BMW XM, το μεγάλο υβριδικό SUV επιταχύνει σαν sportcar και αναπτύσσει τη μέγιστη ταχύτητα στον δημόσιο δρόμο.

Το επιβλητικό μοντέλο της BMW και το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο που βγαίνει από τους κόλπους του φημισμένου τμήματος M της γερμανικής φίρμας, δείχνει τις δυνατότητες του στον δρόμο και συγκεκριμένα στην Autobahn.

Η ομάδα του ολλανδικού διαδικτυακού καναλιού AutoTopNL, πήρε την BMW XM – στην Ελλάδα οι τιμές ξεκινούν από 190.300 €προκειμένου να την οδηγήσει στον διάσημο αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, όπου τα όρια ταχύτητας σε πολλά τμήματα είναι ελεύθερα. Όπως αποδείχθηκε, το υβριδικό SUV κινείται πιο γρήγορα από τις επιδόσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής.

BMW XM

Συγκεκριμένα, κάλυψε τα 0-100 σε 4,18 δευτερόλεπτα, έναντι 4,3 που ανακοινώνει η BMW. Τα 200 χλμ./ώρα έρχονται σε 14,13” και η ψηφιακή βελόνα του κοντέρ στην ευθεία της Autobahn άγγιξε τα 270 χλμ./ώρα, χάρη στο προαιρετικό πακέτο M Driver‘s Package.

653 ίπποι και 800 Nm για την BMW XM

Η θηριώδης XM, τροφοδοτείται από ένα plug-in υβριδικό σύστημα που αποτελείται από έναν V8 βενζινοκινητήρα Twin Power Turbo χωρητικότητας 4,4 λίτρων και έναν εξαιρετικά ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, συνολικής απόδοσης 653 ίππων και ροπής 800 Nm!

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε την BMW XM στην Αριζόνα

BMW XM

Παρά τον όγκο και το βάρος των 2.710 κιλών, το αυτοκίνητο όχι απλά δεν προβληματίζεται στις επιταχύνσεις, αλλά κινείται εντυπωσιακά. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του διάφορα προγράμματα λειτουργίας, μεταξύ των οποίων τα Sport και Sport Plus, που προσφέρουν έναν υπέροχο ήχο.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ