top icon
Νέα

Έκθεση Μονάχου: Τι θα δούμε στην IAA Mobility 2023

Στην έκθεση του Μονάχου IAA Mobility, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα παρουσιάσουν τις τεχνολογίες του μέλλοντος και νέα μοντέλα.

Στις 4 Σεπτεμβρίου, η έκθεση IAA Mobility 2023 του Μονάχου θα ανοίξει τις πύλες της, δίνοντας τη δυνατότητα σε δημοσιογράφους και επισκέπτες να πάρουν μια γεύση από τις τεχνολογίες του μέλλοντος, τη βιωσιμότητα και την κινητικότητα.

IAA Mobility

Στη διεθνή έκθεση της Βαυαρίας συμμετέχουν οι σημαντικότερες εταιρείες στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας, της ψηφιοποίησης και της μικροκινητικότητας. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, το IAA Mobility είναι το μέρος όπου θα συγκεντρωθεί ολόκληρος ο κόσμος της κινητικότητας.

IAA Mobility

Στη φετινή IAA Mobility, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην κινητικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση. Εκτός από αυτοκινητοβιομηχανίες, θα πρωταγωνιστήσουν μεγάλες εταιρείες που ασχολούνται με ποδήλατα, σκούτερ, αλλά και οι κολοσσοί Meta, Samsung, Amazon, Qualcomm, Bosch και Mobileye.

IAA Mobility

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ θα βρίσκονται στο Μόναχο, παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα. Κορυφαία brand όπως οι BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Volkswagen, Renault, Opel, Tesla, η κινεζική BYD και άλλες, θα δώσουν το παρών, παρουσιάζοντας αυτοκίνητα παραγωγής, πρωτότυπα ηλεκτρικά μοντέλα και high-tech λύσεις.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τις πρεμιέρες των αυτοκινητοβιομηχανιών: 

Audi
Στο περίπτερο της Audi θα δούμε ένα νέο μοντέλο, το οποίο κατά πάσα πιθανότατα είναι το νέο Q6 e-tron.

BMW
Η βαυαρική φίρμα θα δώσει μια γεύση από τη νέα πλατφόρμα «Vision Neue Klasse» αλλά και ένα καινούριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

BYD
Η κινεζική μάρκα θα μας δείξει σε το νέο Dolphin and Seal αλλά και το μεσαίο SUV με το όνομα Seal U.

Cupra
Το φουτουριστικό DarkRebel θα περάσει από τον ψηφιακό κόσμο στον πραγματικό, με την Cupra να δίνει μια πρόγευση από το μέλλον της.

Mercedes-Benz
Η Mercedes θα παρουσιάσει σε παγκσμια πρεμιέρα το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της γκάμας, το οποίο ανήκει στα premium sedan αλλά και την E-Class All-Terrain.

MΙΝΙ
Σημαντικές πρεμιέρες από τη MINI, αφού θα αποκαλύψει επίσημα στο κοινό το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Cooper και την επόμενη γενιά του Countryman.

MG
Η MG επιστρέφει δυναμικά στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στην έκθεση με τρία ενδιαφέροντα μοντέλα. Το ένα είναι το Cyberster που ανήκει στα ηλεκτρικά roadster και αποδίδει 536 ίππους, το δεύτερο είναι το MG4 Electric των 435 ίππων και το τρίτο το Marvel R Electric, ένα SUV υψηλών επιδόσεων.

Opel
H Opel θα παρευρεθεί στο Μόναχο με το concept car Experimental που δείχνει το όραμα της εταιρείας για το μέλλον, καθώς και τα νέα Corsa Electric και Astra Sports Tourer Electric που αποδεικνύουν ότι η καθημερινή οδήγηση με μηδενικούς ρύπους είναι εφικτή.

Porsche
Η Porsche την στιγμή που γράφονταν το κείμενο δεν είχε ανακοινώσει τι ακριβώς θα παρουσιάσει στην ΙΑΑ του Μονάχου, αν και όλα δείχνουν πως θα δούμε ένα πρωτότυπο σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Renault
Πρεμιέρα για το νέο Scenic στο Μόναχο, το οποίο αλλάζει σελίδα και θα λανσαριστεί ως ένα ηλεκτροκίνητο SUV με δυναμική εμφάνιση. Η Renault θα δείξει επίσης το Grand Kangoo, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλύψει επιπλέον πληροφορίες για το στρατηγικό πλάνο «Renaulution».

Tesla
Η αμερικανική φίρμα θα συμμετάσχει στη ΙΑΑ, αποκαλύπτοντας κάτι νέο, το οποίο όμως κρατά μυστικό προς το παρόν. Λογικά θα είναι το Model 2 ή το ανανεωμένο Model 3.

Volkswagen
Από την πλευρά της, η Volkswagen θα δείξει πρώτη φορά στο κοινό το νέο Passat που θα προσφέρεται μόνο σε wagon εκδοχή, αλλά και το ID.7 GTX.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ