top icon
Κόσμος

Ένα νέο SUV ετοιμάζει η smart

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου θα γίνει η αποκάλυψη ενός νέου πρωτότυπου από τη smart, με μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που διαθέτουν τα μέχρι τώρα μοντέλα της γκάμας της.

Το Concept #5 αναμένεται να παρουσιάσει η smart στο Πεκίνο και στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει εκεί και ξεκινάει από τις 25 Απριλίου. Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στην τελική του μορφή μέσα στο 2024 και προς το τέλος του έτους.

Θα ενσωματωθεί στη γκάμα της smart, δίπλα στα #1 και #3, καταλαμβάνοντας μια θέση πιο πάνω, όσον αφορά το μέγεθος. Τα πρώτα σκίτσα του πρωτότυπου μοντέλου, μας δίνουν μια εικόνα της σχεδιαστικής του προσέγγισης, με αιχμηρές γραμμές και περιπετειώδη χαρακτήρα.

smart concept #5

Παράλληλα θα είναι το μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο μοντέλο της smart. Στα σκίτσα διακρίνονται μεγάλοι τροχοί, κατά τα πρότυπα των concept μοντέλων, με μια μπάρα LED, με φωτιστικά λεπτά και κομψά, αλλά και καμπύλες που παραπέμπουν σε μεγάλο SUV.

Μια σχάρα οροφής ενισχύει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του concept #5, όπως επίσης και τη μεταφορική δυνατότητά του. Ανάλογα, το εσωτερικό θα προσφέρεται με αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης, αλλά και μοναδικής σχεδίασης καθίσματα, που δίνουν έμφαση στην άνεση, επιδεικνύοντας αντοχή στη χρήση.

smart concept #5

Το #5 θα είναι ηλεκτρικό και πιθανότατα θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από αυτή των #1 και #3, καθώς έχει προορισμό να αποτελέσει το βασικό όχημα μιας οικογένειας, με ότι αυτό συνεπάγεται στον τομέα των μετακινήσεων, που θα είναι αυξημένες. Η πλατφόρμα στην οποία θα βασίζεται θα είναι της Geely, αυτή που χρησιμοποιείται στα μοντέλα αντίστοιχου μεγέθους της Volvo και Polestar, με το μέγεθός να αναμένεται να ξεπερνάει τα 4,5 μ. σε μήκος.

smart concept #5

Αναλυτικότερα σχετικά με το νέο μοντέλο της smart θα έχουμε στις 25 Απριλίου, την ημέρα που θα ξεκινήσει και η Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

smart concept #5

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • smart concept #5
  • smart concept #5
  • smart concept #5
  • smart concept #5
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ