top icon
Κόσμος

Η Tesla ετοιμάζει μικρό crossover με τιμή κοντά στα 25.000 ευρώ

Ένα νέο μικρό crossover έχει στα πλάνα της η Tesla, το οποίο θα αποτελέσει το εισαγωγικό μοντέλο της και θα έχει τιμή ίσως και κάτω από τα 25.000 ευρώ.

Η Tesla, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μπει στη διαδικασία κατασκευής ενός νέου μικρού μοντέλου, που θα κάνει τη γκάμα της πιο ελκυστική, καθώς θα έχει τιμή που θα βρίσκεται κοντά στα 25.000 ευρώ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο, έκτο, μετά το Cybertruck, μοντέλο της αναμένεται να έχει το όνομα Redwood.

Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε τόσο, όσο για το Cybertruck, καθώς η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2025. Φυσικά, εφόσον ενσωματωθεί στη γκάμα της αμερικανικής εταιρείας, τότε θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση των πωλήσεων της εταιρείας.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το γεγονός, αν το συγκεκριμένο μοντέλο θα καταφέρει να έχει τόσο χαμηλή τιμή. Ένας παράγοντας σημαντικός για την επιτυχία του και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Αμερικανοί, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν ένα ελκυστικό οικονομικά μοντέλο, αρκετά φθηνότερο από αυτά που έχουν τώρα στη γκάμα τους, προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικοί στις νέες προτάσεις που έρχονται από την Κίνα.

Εξάλλου η Tesla φροντίζει και καταφέρνει να προσφέρει τα μοντέλα της γκάμα της με χαμηλότερες τιμές, όπως πρόσφατα γράψαμε για το Model Y (δείτε εδώ). Επιπλέον, στόχος της Tesla είναι να αυξήσει την παραγωγή της προκειμένου να παρασύρει και τις παγκόσμιες πωλήσεις πάνω από τα 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Tesla

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ