top icon
Κόσμος

Ένας θησαυρός κατεστραμμένος σε ξεχασμένη έκθεση της Saab

Πάνω από 20 αυτοκίνητα της Saab βρέθηκαν σε μια έκθεση της σουηδικής φίρμας στη Γαλλία.

Η Saab έχει σταματήσει τη λειτουργία της από το 2011. Αν και αρκετοί έμποροι ήταν αυτοί που έκαναν μια μετάβαση, ένα κατάστημα της Saab στη Γαλλία δεν κατάφερε να το κάνει αυτό, εγκαταλείποντας την έκθεση με τα αυτοκίνητα μέσα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κανάλι του YouTube Forgotten Buildings μέσα στην έκθεση υπάρχουν περίπου 20 αυτοκίνητα, τα οποία μάλιστα έχουν βανδαλιστεί, καθώς οι άνθρωποι που ανέβασαν αυτό το video, φαίνεται ότι δεν είναι οι πρώτοι που μπήκαν εκεί.

Στην ξεχασμένη αυτή έκθεση της Saab φαίνονται δύο 9-3 και ένα 9-5 με σπασμένα κρύσταλλα και κομμάτια να λείπουν. Ωστόσο, πιθανότατα μπορούν να ανακατασκευαστούν.

Όσον αφορά το χώρο, υπάρχουν παντού σκουπίδια και κατεστραμμένα πράγματα, καθώς πιθανότατα κάποιοι στην προσπάθειά του να βρουν πράγματα αξίας, κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Saab France

Έκθεση Saab στη Γαλλία

Στο χώρο του συνεργείου συναντάμε μια μεγαλύτερη έκπληξη, αφού εκεί πέρα από μοντέλα της Saab υπάρχουν και Citroen, Renault και Peugeot. Επίσης, υπάρχει ένα πιο παλιό, από το 1998 Saab 9000, το οποίο η σουηδική εταιρεία είχε ξεκινήσει να κατασκευάζει από το 1984.

Σίγουρα η καρδιά των φίλων της Saab θα σπαράζει με τις εικόνες που θα δουν στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ