top icon
Κόσμος

Επίσημο: Αυτό είναι το περιπετειώδες smart Concept #5

Έγινε η επίσημη αποκάλυψη του Concept #5, του πιο μεγάλου και ευέλικτου μοντέλου της smart, το οποίο υπόσχεται μεγάλο πεδίο δράσης.

Τα φώτα της δημοσιότητες έκλεψε -δικαιωματικά- στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, το νέο smart Concept #5. Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV, με περιπετειώδη χαρακτήρα, που αποτελεί την προεπισκόπηση του επερχόμενου μοντέλου παραγωγής, που υπόσχεται ότι μπορεί να πάει… παντού.

smart Concept #5

Έτσι, μετά το smart #1 και smart #3, στην γκάμα της εταιρείας έρχεται να προστεθεί ένα πιο μεγάλο SUV, που δίνει έμφαση στην περιπέτεια, όπως μαρτυρά και η αισθητική του. Το μεσαίου μεγέθους SUV θα διαθέτει πέρα από καλές επιδόσεις εκτός δρόμου και ένα νέο σύστημα infotainment με τεχνητή νοημοσύνη.

Πρόκειται για ένα μεγάλο smart, το μεγαλύτερο που έχει παρουσιαστεί από την εταιρεία και διακρίνεται για την «αιχμηρή» του σχεδίαση, με την τετραγωνισμένη αισθητική. Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρωτότυπη εκδοχή του μοντέλου, ενώ στην τελική του μορφή, παραγωγής, θα παρουσιαστεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2024.

smart Concept #5

Οι μεγάλες διαστάσεις του μοντέλο, επιτρέπουν και τη χρήση μεγαλύτερης μπαταρίας, τουλάχιστον 100 kWh, με τεχνολογία 800 Volt, που θα επιτρέπουν γρήγορη φόρτιση, αλλά παράλληλα θα χαρίζουν και αυτονομία που θα ξεπερνάει τα 550 χιλιόμετρα. Όσον αφορά τη φόρτιση θα έχει δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας από 10% έως 80% σε μόλις 15 λεπτά της ώρας.

Το smart Concept #5 διαθέτει πέντε προγράμματα οδήγησης, για να προσαρμόζεται σε κάθε είδους συνθήκες και να αποδίδει τα μέγιστα σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον, εξοπλίζεται με το πιο πρόσφατης γενιάς σύστημα ασφάλειας ADAS.

smart Concept #5

Το νέο μεγάλο SUV της smart παρουσιάζει το νέο εσωτερικό που θα αποτελέσει και έμπνευση για τα μελλοντικά μοντέλα της φίρμας. Διαθέτει νέο σύστημα πολυμέσων με τεχνητή νοημοσύνη, που περιλαμβάνει δύο μεγάλες, τεχνολογίας OLED οθόνες, μία στο κέντρο του ταμπλό και μία εμπρός από το συνοδηγό.

Τα νέα σχεδίασης και τεχνολογίας καθίσματα, έχουν αερόσακο στο εσωτερικό, για περισσότερη ασφάλεια, ενώ έχουν επενδύσεις από ανακυκλωμένα υλικά, φιλικά προς του περιβάλλον. Παράλληλα, διαθέτουν σύστημα κλιματισμού, για θέρμανση και ψύξη, με την εικόνα να συμπληρώνει η μεγάλη γυάλινη οροφή.

smart Concept #5

Η αποκάλυψη του μοντέλο παραγωγής θα γίνει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2024, εκεί όπου θα δοθούν και όλα τα στοιχεία, που αφορούν μεταξύ άλλων και τις διαστάσεις του επερχόμενου smart #5.

smart Concept #5

smart Concept #5

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • smart Concept #5
  • smart Concept #5
  • smart Concept #5
  • smart Concept #5
  • smart Concept #5
  • smart Concept #5
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ