top icon
Κόσμος

Έρχεται φθηνότερο MG με τιμή κοντά στα 17.000 ευρώ

Πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου θα κάνει το MG 3, το μικρότερο μοντέλο της κινεζικής εταιρείας, το οποίο θα είναι και το πιο προσιτό όλων από τη γκάμα της.

Η MG διευρύνει ακόμα περισσότερο τη γκάμα της. Σύντομα θα προστεθεί ένα μικρό μοντέλο, το MG 3, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Σε αυτή τη φάση η κινεζική εταιρεία έδωσε μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης ένα teaser, με το όνομά του στην εμπρός πινακίδα του αυτοκινήτου, αλλά και ένα σύντομο video, που αποκαλύπτει μερικές λεπτομέρειές του.

Σχεδιαστικά φαίνεται να ακολουθεί τις γραμμές του MG 4, με «μυτερό» εμπρός μέρος και τρισδιάστατη μάσκα. Στο πίσω μέρος δανείζεται στοιχεία από το MG 5, με τις ζάντες αλουμινίου που εμφανίζονται στο video να έχουν ξεχωριστή σχεδίαση και πιθανότατα διάσταση 17 ιντσών.

Το επερχόμενο MG 3 αναμένεται να έχει μήκος πέριξ των 4 μέτρων και να ενσωματώνεται στην κατηγορία των supermini, έχοντας ανταγωνισμό τα Opel Corsa, Renault Clio και Peugeot 208.

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που διαθέτει αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, το επερχόμενο MG 3, δεν αναμένεται να έχει μια τέτοια. Θα εφοδιάζεται με ένα μικρό κινητήρα βενζίνης, ο οποίος ενδέχεται να έχει τη βοήθεια και ενός ήπια υβριδικού συστήματος, για να ευθυγραμμιστεί με τον ανταγωνισμό, προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση και καλύτερη απόδοση.

Πιθανότατα η εισαγωγική έκδοση του μικρού MG να είναι λιγότερο εξοπλισμένη, προκειμένου να διατηρηθεί χαμηλά η τιμή του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ίσως να είναι και κάτω από 17.000 ευρώ.

MG 3 teaser

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ