top icon
Κόσμος

Έρχεται το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S

Το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S συνδυάζει το στιλ με την τεχνολογία και τις δυνατότητες που παραδοσιακά έχει ένα μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας.

Το 2024 είναι η χρονιά στην οποία η Jeep θα διευρύνει τη γκάμα των SUV της. Φέτος θα παρουσιάσει το πρώτο μεγάλο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της. Αναφερόμαστε στο εντελώς νέο Jeep Wagoneer S που εκφράζοντας τον πληθωρικό χαρακτήρα των μοντέλων της εταιρείας θα ξεκινήσει να πωλείται στις ΗΠΑ το φθινόπωρο και αργότερα σε άλλες σημαντικές αγορές ανά την υφήλιο.

Διαθέσιμο αποκλειστικά με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το Jeep Wagoneer S θα έχει στάνταρ σύστημα τετρακίνησης 4xe με ηλεκτρονικό έλεγχο all-terrain και ένα σύνολο από προηγμένα συστήματα, εξελιγμένα με γνώμονα τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

Επίσης, οι επιδόσεις του νέου μοντέλου θα είναι εντυπωσιακές, αφού η ισχύς των 600 ίππων θα εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα κοντά στα 3,5 δευτερόλεπτα.

Για τη σχεδίαση βασικό ρόλο διαδραμάτισε η ανάγκη για κορυφαία αεροδυναμική απόδοση, που με τη σειρά της οδήγησε σε ένα ιδιαίτερα κομψό αμάξωμα με απαλές γραμμές.

Ασφαλώς, περίοπτη θέση θα έχει και η εμβληματική μάσκα με τα εφτά κατακόρυφα στελέχη, η οποία για την περίσταση θα διαθέτει και LED φωτισμό.

Πέραν όλων των άλλων, το νέο Jeep Wagoneer S θα αποτελέσει και μια σημαντική εξέλιξη του συστήματος τετρακίνησης 4xe, υιοθετώντας κορυφαία τεχνολογία και διαθέτοντας αντίστοιχες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Jeep-Wagoneer-S

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ