top icon
Επικαιρότητα

Euro NCAP: Πέντε αστέρια για το ηλεκτρικό VW ID.3 (+video)

Ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP απένειμε την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές που πραγματοποίησε με το ηλεκτρικό VW ID.3.

Το ηλεκτρικό VW ID.3 απέσπασε την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στο νέο και αυστηρότερο κύκλο δοκιμών ου εγκαινίασε από φέτος ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP.

Στις σχετικές ανακοινώσεις του τελευταίου αναφέρονται τα χαρακτηριστικά τα εξής:

«Όσον αφορά την ασφάλεια, η στιβαρή δομή και οι τελευταίες τεχνολογίες ασφάλειας συνδυάζονται με προηγμένους αισθητήρες που προσφέρουν εξαιρετική προστασία για τους επιβάτες του αυτοκινήτου και τ0υς άλλους χρήστες του δρόμου. Τα συστήματα αποφυγής σύγκρουσης, όπως το AEB, είναι στάνταρ και η ασφάλεια μετά τη σύγκρουση συνεπικουρείται τόσο από το Multi-Collision Brake, ένα σύστημα που ασκεί πέδηση μετά τη σύγκρουση για την αποφυγή περαιτέρω επιπτώσεών, ός και από το προηγμένο σύστημα e-Call.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, το νέο ID.3 απέσπασε βαθμολογία 87% στην προστασία ενηλίκων, 89% στην προστασία παιδιών, 71% στην προστασία των ευάλωτων χρηστών του δρόμου και 88% στα συστήματα ασφαλείας.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ