Επικαιρότητα Κόσμος

GrandLand X, το δεύτερο νέο crossover της Opel

Μετά το νέο Crossland X, η Opel ανακοίνωσε πως ένα ακόμα crossover θα προστεθεί στη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της.

Σύμφωνα με τις ομολογουμένως λιγοστές πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το νέο GrandLand X θα είναι ένα όχημα «με υπερυψωμένη θέση οδήγησης, κορυφαία περιμετρική ορατότητα και άφθονους χώρους για τις αποσκευές». Χωρίς να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες, η Opel επιβεβαίωσε πως, όπως ακριβώς θα συμβεί και με το επίσης νέο Crossland X, το ντεμπούτο του μεγαλύτερου GrandLand X θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2017.

Επί της ουσίας, πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Zafira, επιλογή που αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζαμε, τόσο για την Opel, όσο και για την πλειοψηφία των μεγάλων πρωταγωνιστών της αγοράς: τη σταδιακή «εγκατάλειψη» των MPV μοντέλων και την «επένδυση» στα δημοφιλή SUV/Crossover.

Η Opel αναμένεται να προσφέρει το νέο GrandLand X και με 7θέσια διάταξη στο εσωτερικό. Όσον αφορά στους κινητήρες, όλα δείχνουν πως η Opel θα εμπιστευτεί για μια ακόμα φορά τον καταξιωμένο 1.400άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα της, καθώς και τον γνωστό 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα της.

Η πρεμιέρα του νέου Opel GrandLand X θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Έκθεση της Φρανκφούρτης._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου