Επικαιρότητα Κόσμος

H Hyundai παρουσιάζει στο Λ. Άντζελες ένα πρωτότυπο plug-in υβριδικό SUV

Την Έκθεση Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες επέλεξε η Hyundai προκειμένου να παρουσιάσει ένα νέο concept.

Με το πρωτότυπο αυτό η κορεάτικη εταιρεία δείχνει με σαφήνεια την πρόθεσή της να εντείνει την παρουσία της στην κατηγορία των SUV μοντέλων, και δη σε εκείνη των plug-in υβριδικών. Το μη κατονομαζόμενο αυτό πρωτότυπο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, πρόκειται για το έβδομο κατά σειρά concept car του Hyundai Design Center, το οποίο έρχεται να καταδείξει το μελλοντικό σχεδιαστικό DNΑ των προτάσεων του κορεάτικης εταιρείας στην κατηγορία των SUV μοντέλων.

Προς το παρόν, η Hyundai δεν ανακοινώνει στοιχεία που να αφορούν τις τεχνικές περγαμηνές του νέου της πρωτοτύπου.

Ομοίως, η εταιρεία δεν αναφέρει αν πρόκειται για ένα πρωτότυπο πάνω στο οποίο θα βασιστεί ένα μοντέλο παραγωγής που θα στο εγγύς μέλλον θα ενταχθεί στην ευρωπαϊκή της γκάμα.

Σχεδιαστικά, το σήμα κατατεθέν του πρωτοτύπου, το οποίο αποκαλύπτεται μερικώς σήμερα με την αρωγή δύο «σκοτεινών» φωτογραφιών, είναι η μάσκα, στην οποία ενσωματώνονται  ενεργά splitter που ανοίγουν/κλείνουν ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του οχήματος βελτιστοποιώντας την οικονομία._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου