top icon
Κόσμος

H Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

Η Nissan προετοιμάζεται για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, που θα λάβει χώρα από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου 2024 στην ιαπωνική πρωτεύουσα, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα των εκθεμάτων της.

Το αυτοκίνητο τρίτης γενιάς που θα αγωνιστεί στο Tokyo E-Prix της Formula E τον Μάρτιο του 2024 θα εκτεθεί στο Tokyo Auto Salon 2024. Το αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο θα συνοδεύεται από πρωτότυπες εκδόσεις των: Caravan, X-Trail, Roox και March καθώς και σειρές αυτοκινήτων δρόμου NISMO. Επιπλέον, δύο οχήματα της Nissan Motorsports & Customization (NMC) θα εκτεθούν από την AUTECH. Το Tokyo Auto Salon 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου. Ακόμα, από το περίπτερο της Nissan θα υπάρξουν ζωντανές μεταδόσεις στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube, καθώς επίσης και διαδραστική επικοινωνία από το περίπτερο με τους θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Nissan Gen3

Nissan e-4ORCE 04 Formula E race car
Το Nissan e-4ORCE 04, το αγωνιστικό αυτοκίνητο τρίτης γενιάς το οποίο παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2022, φέρει εντυπωσιακό χρωματισμό στο αμάξωμα με το άνθος κερασιάς που συμβολίζει την Ιαπωνία. Το μοντέλο πρόκειται να λάβει μέρος στον αγώνα του Τόκιο του πρωταθλήματος Formula E,ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2024.

Nissan Caravan

Mobile-Hub υποστήριξης ενάντια σε καταστροφές
Βασισμένο στο Caravan, αυτό το Mobile-Hub υποστήριξης ενάντια σε καταστροφές έχει προσαρμοστεί ώστε να λειτουργεί ως ένας κινητός κόμβος υποστήριξης σε περιόδους καταστροφής. Εξοπλισμένο με πολλά σετ φορητών μπαταριών, το μοντέλο έχει στόχο να σώζει ζωές και να φέρνει λύσεις σε περιοχές που επλήγησαν από καταστροφές.

Nissan X-Trail

X-Trail Crawler Concept
Βασισμένο στο αυθεντικό SUV X-Trail, το X-trail Crawler Concept έχει ενισχυμένη «γεύση» εκτός δρόμου. Το εξωτερικό παραπέμπει στον κόσμο της αναρρίχησης, έτοιμο για απότομα και ανώμαλα εδάφη και ο χώρος των αποσκευών περιέχει τα κατάλληλα εργαλεία για τέτοιου είδους περιπέτειες.

Nissan Roox

Roox Beams Customized Concept
Βασισμένο στο νέο Roox που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το concept είχε την επιμέλεια του ιαπωνικού οίκου μόδας Beams. Το ύφασμα τζιν χρησιμοποιείται τόσο για την εσωτερική, όσο και για την εξωτερική διακόσμηση, για να δώσει την εντύπωση ενός οχήματος που κάνει όλους να νιώθουν ότι είναι έτοιμοι για βόλτα. Η μοναδική, παιχνιδιάρικη προσέγγιση της Beams χαρακτηρίζει απόλυτα αυτό το αυτοκίνητο.

Nissan Micra old

March Customized Concept
Αυτή η έκδοση του March εξερευνά νέες ιδέες για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Μετά το Cube Refreshed & Retro Concept που παρουσιάστηκε στο Tokyo Auto Salon 2023, το concept εξερευνά ένα όχημα που συνοδεύει τη ζωή των νέων με στυλ και εσωτερική δύναμη.

Nissan X-Trail

X-Trail Autech Sports Spec Concept

Nissan Serena
Serena Autech Sports Spec Concept
Η Autech είναι μια μάρκα που κληρονομεί την εμπειρία της NMC από την κατασκευή μιας ευρείας σειράς custom αυτοκινήτων και επεκτείνει το στυλ της με μια σπορ και πολυτελή αίσθηση. Το Serena Autech ενσωματώνει ένα πνεύμα σπορ και ταυτόχρονα πολυτέλειας, ενώ το X-Trail Autech βασίζεται στο εργοσταστιακό X-Trail. Και τα δύο concept ενισχύουν περαιτέρω την αίσθηση της πολυτέλειας, επιτρέποντας μια γραμμική, διασκεδαστική, σπορ, άνετη και σταθερή οδήγηση από την οδήγηση στην πόλη έως τις μεγάλες διαδρομές. Τα concepts που φέρουν την επωνυμία του κορυφαίου σπορ brand Autech επιδιώκουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στην οδήγηση.

Nissan GT-R Nismo

Nissan GT-R NISMO
Μετά το Nissan GT-R MY2024 που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο, σειρά έχει να παρουσιαστεί το Nissan GT-R NISMO. Αυτό το μοντέλο επιδιώκει τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του GT-R με εξελιγμένη αγωνιστική τεχνολογία, αναβαθμισμένη αεροδυναμική και ειδικά ρυθμισμένες αναρτήσεις, ενώ προσφέρει βελτιωμένο κράτημα στις στροφές χάρη στα πρόσθετα μπροστινά μηχανικά LSD.

Nissan Fairlady Z Nismo

Fairlady Z NISMO
Το Fairlady Z NISMO είναι εξοπλισμένο με μοναδικά αεροδυναμικά στοιχεία και είναι ειδικά ρυθμισμένο για την έκδοση NISMO των 420 PS. Το όχημα διαθέτει ισχυρή επιτάχυνση και εξελιγμένο κιβώτιο με βελτιωμένη ανθεκτικότητα και απόκριση αλλαγής ταχυτήτων.

Nissan Skyline Nismo

Skyline NISMO
Το Skyline NISMO αναπτύχθηκε με στόχο να είναι το απόλυτο αυτοκίνητο GT. Για να μπορεί να οδηγηθεί πιο γρήγορα, πιο άνετα και με ηρεμία, το Skyline NISMO συνδυάζει αεροδυναμική και τεχνολογίες πλαισίου που χρησιμοποιούν τη μοναδική αγωνιστική τεχνολογία της NISMO. Ενώ εκφράζει τη δύναμη των Skyline του παρελθόντος, το χαμηλό ύψος αυτού του σεντάν επιδόσεων του δίνει μια τολμηρή εμφάνιση, ενώ ο ειδικά ρυθμισμένος κινητήρας από την NISMO υπόσχεται οδηγικές επιδόσεις και εμφάνιση που αποτελούν το αποκορύφωμα του Skyline GT.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ